Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Megtartották a biztonságos közlekedésben való részvétel szabályainak ismeretében meghirdetett szemle 2. döntőjét

2023.03.10.

Szabadka Város Közlekedésbiztonsági Tanácsa szervezésében a Szabadkai Gyermekszínházban tartották ma a Szerb Köztársaság Közlekedésbiztonsági Ügynökségének projektjét, a biztonságos közlekedésben való részvétel szabályainak ismeretében meghirdetett szemle 2. döntőjét az óvodás korú gyermekek, valamint az első és a második osztályos általános iskolás tanulók számára.A mai döntőben négy szabadkai általános iskola 1. és 2. osztályos tanulói mérték össze tudásukat. Az 1. osztályosok versenyében a Sonja Marinković Általános Iskola diákjai, míg a 2. osztályosok versenyében a Széchenyi István Általános Iskola diákjai lettek a legeredményesebbek.

15693_1.jpg

Petar Pantelinac, Szabadka Város Közlekedésbiztonsági Tanácsának elnöke ennek alkalmából kijelentette, hogy a Közlekedésbiztonsági Tanács második éve szervezte meg ezt az iskolai szemlét, és az összes általános iskola első és második osztályos tanulója, minden tanítási nyelven, valamint a Naša radost intézmény óvodásai előzetesen tesztelésen vettek részt a biztonságos közlekedésben való részvétel szabályainak ismerete témában.

15693_2.jpg

„Ezután iskolai csapatokat alakítottunk, melyekbe a legjobb, kevésbé jó, gyengébb és a legrosszabbul teljesítő résztvevőt választottuk ki az iskolai csapat képviseletére, és véletlenszerűen választottuk ki a csapatokat, vagyis az iskolákat, amelyek egymással versenyeznek majd, hogy kiderüljön kik az elődöntő győztesei. A szemle célja, hogy érdekes és interaktív módon ösztönözze a gyerekeket a közlekedésbiztonsági alapismeretek elsajátítására, illetve tudatosítsa, hogy a közlekedésben meghatározott szabályok szerint kell viselkedni, mert ez megmenti a saját életüket és mások életét, és egy bizonyos pillanatban nem lesz gondjuk a törvénnyel.” – mondta Petar Pantelinac.

15693_3.jpg

Irigylésre méltó tudásszintről tettek tanúbizonyságot ma a gyerekek, és a mindhárom helyezésért díjazottak oklevelet, érmet és édességcsomagot kaptak.

kandidatura

Népszámlálás

Izbori za članove nacionalnih saveta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságSzabadka város fejlesztési tervePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop

Free Robux

festivals("$this->lg"); ?>