Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Stevan Bakić polgármester két autó kulcsát adta át Borivoj Mucalj rendőrfőnöknek

2023.01.27.

Stevan Bakić, Szabadka polgármestere ma a szabadkai Rendőrkapitányság főépülete előtti platón átadta a közlekedési rendészet igényeihez adaptált két Skoda Octavia típusú autó kulcsát Borivoj Mucalj szabadkai rendőrfőkapitánynak. A polgármester elmondta, hogy a 8.353.000,00 dinár összegű forrást a járművek beszerzésére és felszerelésére Szabadka Város Közlekedésbiztonság-fejlesztési Alapja biztosította.

15603_1.jpg 

„A két Skoda Octavia autó kulcsának mai átadásával a Szabadkai Rendőrkapitányság vezetőjének, Borivoj Mucaljnak, folytatódik Szabadka Város Önkormányzata és a Szabadkai Rendőrkapitányság közötti jó együttműködés. A járművek rendszámfelismerő rendszerrel, kamerákkal és rádióállomásokkal vannak felszerelve, a közlekedésrendészeti igényeknek megfelelően. Az autók beszerzésére és felszerelésére elkülönített 8 millió 353 ezer dinárból 5 millió 103 ezer dinárba a járművek kerültek, a felszerelésükre pedig 3 millió 250 ezer dinárt költöttünk.” – mondta Stevan Bakić polgármester. 

Hozzátette, az önkormányzat további 336 ezer dinárt biztosított a két jármű márkajelzésére, illetve a fény- és hangszerelésre, meg a matricák felhelyezésére.

15603_2.jpg 

„Az önkormányzat ezekkel a felszerelt járművekkel segíteni kívánja a közlekedési rendőrséget a megelőző intézkedésekben és a szabályokat nem tisztelő sofőrök megfelelő szankcionálásában, ezzel is csökkentve a közlekedési balesetek lehetőségét, ami minden bizonnyal a végső cél az életmentés és a közlekedési kultúra növelése érdekében. Ezúton szeretném megköszönni a Szabadkai Rendőrkapitányság minden tagjának, hogy ezekben a rendkívül nehéz időkben Szabadka város területén a közrend és a köznyugalom megőrzése terén professzionálisan látták el feladataikat, és további eredményes munkát kívánok nekik. Minden jót kívánok a Rendőrkapitányságnak és vezetőjének, Borivoj Mucaljnak is, Szabadka önkormányzata pedig mindig támogatni fogja Rendőrkapitányságunkat” – hangsúlyozta Stevan Bakić polgármester. 

A Szabadkai Rendőrkapitányság nevében Vladan Gajić, a Közlekedésrendészeti Osztály vezetője köszönetet mondott Stevan Bakić polgármesternek és az önkormányzatnak a jó együttműködésért.

15603_3.jpg  

„Mint azt a polgármester már elmondta, a járművek beszerzése a Közlekedésbiztonsági Tanács rendelkezésére álló forrásaiból történt és a legkorszerűbb berendezésekkel vannak felszerelve, ami megkönnyíti a munkánkat és növeli a hatékonyságunkat.” – mondta Vladan Gajić.

15603_4.jpg

kandidatura

Népszámlálás

Izbori za članove nacionalnih saveta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Média Központ és ProtokollLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságSzabadka város fejlesztési tervePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>