Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Szabadka Város Képviselő-testülete megtartotta 31. ülését

2023.01.19.

Szabadka Város Képviselő-testülete a Városháza dísztermében ma megtartott 31. ülésén elfogadta a napirenden szerelő mind a 16 pontot. A tanácsnokok szavazattöbbséggel hagyták jóvá 12 köz- és közművállalat, illetve két korlátolt felelősségű társaság 2023. évi működési tervét.

15582_1.jpg 

Kern Imre alpolgármester az éves tervek kapcsán kijelentette, hogy valamennyi , köz- és közművállalat, illetve a két korlátolt felelősségű társaság az idei működési terveik kidolgozásakor teljes mértékben betartották a szerb kormány által kijelölt irányelveket. 

„A vállalatok beépítették terveikbe mindazokat az elemeket, amelyeket decemberben, a költségvetés elfogadásakor feladatként határoztunk meg számukra, és van még egy lépés, amit a városi tanács fog majd megtenni, mert az nem a képviselő-testület hatáskörébe tartozik. Azokról a külön programokról van szó, amelyeket a közvállalatok a szabadkai önkormányzat által biztosított források felhasználására dolgoznak ki, és ez jövő csütörtökön kerül majd terítékre. Ezzel pedig lezárul az a folyamat, amely révén biztosítjuk a közvállalatok rendes működését“ – mondta el Kern Imre.

15582_2.jpg 

Kihangsúlyozta, hogy emellett más kormányzati szintektől is várhatók majd támogatások, különösen az utak, a víz- és csatornahálózat és egyéb infrastruktúrák építésére és javtására vonatkozó beruházásokat illetően. 

„A vállalatok önerőből nem tudják megvalósítani ezeket a beruházásokat, de mivel kaptunk erre vonatkozó ígéreteket, reméljük, hogy azokat sikerül majd a más kormányzati szintektől kapott forrásokból megvalósítani. Nem csak szerbiai alapoknál fogunk majd pályázni, de az IPA programon keresztül is, ily módon pótolva a beruházásokra hiányzó költségvetési pénzeszközöket“ – szögezte le Kern Imre alpolgármester.

15582_3.jpg  

A mai ülésen a testület jóváhagyta a Vízművek és Csatornázási Kommunális Közvállalat bankgarancia kibocsátásához hozzájáruló döntését, és határozatot hozott az újzsedniki Bosa Milićević Általános Iskola iskolaszéki tagjának kinevezéséről.

kandidatura

Népszámlálás

Izbori za članove nacionalnih saveta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Média Központ és ProtokollLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságSzabadka város fejlesztési tervePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>