Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

A Szabadkai Szimfonikus Zenekar újévi gálakoncertjével elbűvölte a közönséget

2022.12.29.

A Szabadkai Szimfonikus Zenekar, Višnja Radosav mezzoszoprán, a Szerb Nemzeti Színház első szólistája és Bela Mavrak világhírű tenor közreműködésével, Mikica Jevtić vezényletével elhozta Bécs és a világ más fővárosainak hangulatát Szabadkára az újévi gálakoncerten ma este a Városháza zsúfolásig megtelt dísztermében, a nagyszámú közönség örömére. A koncerten jelen volt Stevan Bakić, Szabadka polgármestere, aki a jelenlévőkhöz szólva kiemelte, hogy immár több éve búcsúztatjuk az óévet és köszöntjük az új esztendőt a Szabadkai Szimfonikus Zenekar muzsikájával, polgártársunk, professzor Miloš Nikolić koncertmesterrel az élén.

 15560_1.jpg

„Egy ilyen kiváló zenészekből álló zenekar minden város kiváltsága, ezért ők a mi Szabadkánk büszkesége, és ezt az értéket minden máshoz viszonyítva joggal emelem ki.” – mondta Stevan Bakić, és arra kérte a közönséget, hogy köszöntsék ismét nagy tapssal a Szabadkai Szimfonikus Zenekart.

Hozzátette, hogy reméli, hogy a közönség jól fogja magát érezni ma este és "ezt az energiát, békét és nyugalmat, amit a Szabadkai Szimfonikus Zenekar minden koncertje alatt és után érzünk, erőnkre fordítjuk, és az új, 2023-as esztendőbe hittel és optimizmussal lépünk."

 15560_2.jpg

"Higgyenek magukban, higgyenek másokban, higgyenek a városukban, hogy mindannyian még szorgalmasabban és elhivatottabban dolgozzunk a közjóért, a mi gyönyörű Szabadkánk fejlődéséért. Bárhol is vagyunk, büszkén mondjuk: „Szabadkai vagyok”. Szabadka Város Önkormányzatának nevében és a magam nevében kívánok jó egészséget, boldog, sikeres és mindenekelőtt békés 2023-as esztendőt.” – mondta Stevan Bakić polgármester.

 15560_3.jpg

A Szabadkai Szimfonikus Zenekar repertoárján George Bizet, Johann Strauss, Lehár Ferenc, Eduardo di Capua és Hans Christian Lumbye művei szerepelnek.

15560_4.jpg

kandidatura

Népszámlálás

Izbori za članove nacionalnih saveta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Média Központ és ProtokollLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságSzabadka város fejlesztési tervePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>