Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Stevan Bakić polgármester és dr. Pásztor Bálint, a városi képviselő-testület elnöke megtartották a hagyományos újévi fogadást a tájékoztatási eszközök képviselői számára

2022.12.29.

Stevan Bakić, Szabadka polgármestere és dr. Pásztor Bálint, Szabadka Város Képviselő-testületének elnöke ma a Városháza Médiaközpontjában megtartották a már hagyományossá vált újévi fogadást a szabadkai médiák újságírói, operatőrei, fotósai, főszerkesztői és vezetői számára. Stevan Bakić polgármester alkalmi beszédében kiemelte, nagy kihívásokkal, sok megpróbáltatásal és nehéz döntésekkel teli év van mögöttünk, melyben azonban elszántságot és felelősséget tanúsítottunk polgártársaink minden generációja életminőségének javítása érdekében.

15558_1.jpg 

„A körülmények, amelyek között dolgoztunk és jó eredményeket értünk el közismertek - a Covid-19 világjárvány, az ukrán válság, az energiaválság, egy jelentős árpiaci zavar, de én személy szerint mindettől függetlenül nagyon elégedett vagyok az elért és megvalósított eredményekkel. Már második éve büszkélkedhetünk Szabadka Város Önkormányzatának pénzügyi stabilitásával, amely méltó városunkhoz. Gyakran hangsúlyozom, és szeretném, ha ebben mindannyian követnének, hogy mindig emeljük ki városunk jelentőségét, amely fontos. Szabadka geostratégiai szempontból rendkívül fontos a Szerb Köztársaság számára. Európa kapuja vagyunk, a Balkán küszöbe. Mind a kapuban, mind a küszöbön mindig a legjobbak álltak.” – mondta Stevan Bakić. 

Megjegyezve, hogy mennyire büszke Szabadkára, amelyet az egyik legjobb városnak tart, Bakić polgármester azt is hangsúlyozta mennyire büszke polgártársaira és erre a helyi önkormányzatra. 

„Pénzügyi stabilitásunkat minden releváns szerbiai hatóság dicsérte, sőt diplomáciai körökből is kaptunk elismerést. Ebben az évben számos ország szerbiai nagykövete látogatott el hozzánk, és a legtöbben megállapították, hogy Szabadka sokat fejlődött, jó eredményeket ért el, és ami a legfontosabb, hogy pénzügyi stabilitása van, ami a közvetlen befektetések egyik fő feltétele városunkban” – magyarázta Stevan Bakić. 

A polgármester köszönetet mondott a helyi önkormányzat minden dolgozójának. Elmondta, hogy a helyi önkormányzatban mindenki a lehető legtöbbet nyújtotta, és hozzájárult ahhoz, hogy Szabadka ilyen eredményeket érjen el.

15558_2.jpg 

“Külön szeretném megköszönni a médiának az objektív és korrekt tájékoztatást, és személy szerint semmi észrevételem sincs az önök munkájára vonatkozóan. Kívánom, hogy az ilyen együttműködés 2023-ban is folytatódjon. Igyekeztünk nyitottak lenni önök iránt, nem titkolni,   semmit nem söpörni a szőnyeg alá és remélem ez sikerült.” – mondta Stevan Bakić. 

Amit saját magának és családjának kívánt Bakić polgármester, azt kívánta a média jelenlévő képviselőinek is, jó egészséget, boldogságot és mindenekelőtt békességet mindenkinek.

„Mindent, amit elterveztünk, megtettünk, amit létrehoztunk, a Szerb Köztársaság elnöke, Aleksandar Vučić béke- és stabilitáspolitikája tett lehetővé, és ebből az alkalomból fejezem ki neki nagy hálámat azért a sok támogatásért, amelyet városunknak nyújtott. Köszönetemet fejezem ki a Szerb Köztársaság Kormányának és a Tartományi Kormánynak, akik olyan óriási támogatást és anyagi segítséget nyújtottak nekünk, amilyet Szabadka eddig még soha nem kapott” – zárta szavait Stevan Bakić.

Dr. Pásztor Bálint, Szabadka Város Képviselő-testületének elnöke, a kéviselő-testület tanácsnokainak nevében és a maga nevében köszönetét fejezte ki az újságíróknak a korrekt tudósításokért a városi képviselő-testületnek az év végéig összesen 15 megtartott üléséhez kapcsolódó valamennyi eseményről.

15558_3.jpg

“Szeretnék köszönetet mondani a városi közigazgatásban dolgozó összes kollégámnak is. Kevesebb, mint egy éve még elképzelni sem tudtuk, hogy Ukrajna területén konfliktus tör ki, és ennek gazdasági értelemben milyen következményei lesznek, de mindezen nehézségek ellenére sikerült néhány nagyon fontos projektet megvalósítanunk. Emellett elkezdtünk olyan témákkal is foglalkozni, amelyek elől az elmúlt 30, 40, 50 évben mindenki menekült, és biztos vagyok benne, hogy mindez eredményre vezet. Dolgoztunk és dolgozunk Palics régi dicsőségének visszaállításán és Szabadka belvárosának megóvásán, valamint minden helyi közösségünk fejlesztési elképzelésének kidolgozásán és megvalósításán. Véleményem szerint az a legfontosabb, amiről a polgármester beszélt, hogy a stabilitás mind a városi közigazgatás munkájában, és egyáltalán Szabadkán is végig jelen volt. Remélem, hogy a következő évben is sikeresen együttműködünk. Végezetül boldog és sikeres 2023-as évet kívánok önöknek és szeretteinek” – mondta dr. Pásztor Bálint.

15558_4.jpg

A mai hagyományos újévi fogadáson, amelyet Stevan Bakić, Szabadka polgármestere és dr. Pásztor Bálint, Szabadka Város Képviselő-testületének elnöke tartott a média képviselői számára, nagy számban jelentek meg a meghívottak, a beavatottak szerint az elmúlt több, mint tíz év alatt idén a legtöbben.

15558_5.jpg  

kandidatura

Népszámlálás

Izbori za članove nacionalnih saveta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Média Központ és ProtokollLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságSzabadka város fejlesztési tervePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>