Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Idén sem lesz újévvárás a város főterén, az erre szánt összegben a fiatalok részesülnek és a beteg gyermekek

2022.12.06.

Stevan Bakić, Szabadka polgármestere ma döntött arról, hogy a városi költségvetésből a főtéren szervezett szilveszterezésre elkülönített 5 millió 911 ezer dinár a diákok ösztöndíjazára és a gyermekek gyógykezelésére lesz felhasználva.

15496_1.jpg 

Az összeg egy részét hallgatói ösztöndíjakra fordítják, ami lehetővé teszi a már odaítélt 100 ösztöndíj mellett további 38 önkormányzati ösztöndíj jóváhagyását a listán szereplő 110 pontot elért hallgatók számára a polgármester által a Bizottság javaslatára hozott határozata szerint.

Az összeg másik része, 959.000 dinár a fiatal tehetségek kibontakoztatásának ösztönzését szolgáló költségvetési alapba kerül, így mind a 237 jelentkező és a pályázati feltételeknek megfelelő diák és hallgató tehetségfejlesztési támogatásban részesül. A Szabadka város fiatal tehetségeinek támogatásáról szóló határozat további 137 fiatal tehetséggel bővüli, akiket a város ilyen módon segít.

Az összeg harmadik része, 500.000 dinár, a súlyosan beteg gyermekek és fiatalok kezelését segítő alapítvány számlájára lesz átutalva. Az alapítványon keresztül az önkormányzat idén eddig 83 kérelmet valósított meg a súlyos betegségben szenvedő gyermekek és fiatalok kezelésének támogatására.

kandidatura

Népszámlálás

Izbori za članove nacionalnih saveta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Média Központ és ProtokollLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságSzabadka város fejlesztési tervePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>