Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Megtartotta 29. ülését Szabadka Város Képviselő-testülete

2022.12.01.

Szabadka Város Képviselő-testületének mai, 29. rendes ülésén mind a tíz napirendi pont elfogadásra került. A tanácsnokok szavazattöbbséggel hoztak rendeletet a települési hulladék kezeléséről szóló rendelet módosításáról és határozatokat a Köztisztasági és Parkosítási KKV 2022. évi működési terve és a Kéményseprő KKV 2022. évi működési terve második módosításának jóváhagyásáról, valamint a Szabadkai Gázművek KKV 2022. évi működési terve harmadik módosításáról és az Útfenntartó, Várostervezési és Lakásüzemeltetési KV 2022. évi működési terve negyedik módosításáról.

15491_1.jpg 

Határozatot hoztak továbbá a Tervbizottság tagjainak felmentéséről és kinevezéséről, valamint a szabadkai Kizur István Általános Iskola iskolaszéke tagjának és az újzsedniki Bosa Milićević Általános Iskola iskolaszéke tagjának felmentéséről, az Ivan Sarić Műszaki Iskola iskolaszéke tagjainak felmentéséről és új tagjának kinevezéséről.

A képviselő-testület a mai ülésén hitelesítette Vinko Stantić tanácsnok mandátumát a VHDSZ –VSZL – Egyesült Erőkkel a Demokratikus Szabadkáért képviselőcsoport eddigi tagja (és elnöke) Tomislav Žigmanov helyett, aki az emberi- és kisebbségjogi és társadalmi párbeszéd miniszteri posztra lépése miatt lemondott a városi képviselő-testületben betöltött tanácsnoki tisztségéről.

kandidatura

Népszámlálás

Izbori za članove nacionalnih saveta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Média Központ és ProtokollLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságSzabadka város fejlesztési tervePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>