Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Szabadka Város Képviselő-testülete megtartotta 28. ülését

2022.11.03.

Szabadka Város Képviselő-testülete a ma megtartott 28. rendes ülésén 17 napirendi pontot hozott meg. A tanácsnokok szavazattöbbséggel elfogadták Szabadka város költségvetésének a 2022. január 1-től szeptember 30-ig terjedő időszakban történt megvalósításáról szóló beszámolót, meghozták a 2022-2027. időszakra vonatkozó helyi roma felzárkóztatási akciótervet, valamint a Szabadka város mezőgazdasági földterületei védelmének, rendezésének és használatának 2022. évi programját.

15399_1.jpg

Emellett jóváhagyást adtak a Szabadkai Gázművek KKV és a Vízművek és Csatornázási KKV alaptőkéjének növelésére, határozatot hoztak az ingyenes uzsonnára való jogosultságról, illetve jóváhagyták a Súlyos Beteg Gyermekek és Fiatalos Gyógykezelését Segítő Alapítvány alapszabályát. 

A képviselő-testület elfogadta a Dr. Rehák László Alap szabályait, a Danilo Kiš Ifjúsági Kulturális Alapítvány 2022. évi működési terve első módosítását és a Súlyos Beteg Gyermekek és Fiatalos Gyógykezelését Segítő Alapítvány 2022. évi működési tervének első módosítását. 

Ezen az ülésen a tanácsnokok határozatot hoztak a Köztisztasági és Parkosítási KKV, a Parking KKV, a Temetkezési KKV és a Stadion KKV igazgatóinak kinevezéséről.

Továbbá elfogadták Tomislav Žigmanov, a VHDSZ – LSZV – Összefogás a Demokratikus Szabadkáért képviselőcsoport tagja és elnöke mandátumának szegszűnésére vonatkozó határozatot.

kandidatura

Népszámlálás

Izbori za članove nacionalnih saveta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Média Központ és ProtokollLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságSzabadka város fejlesztési tervePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>