Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Bakić polgármester fogadta a szabadkai Spartak-Enpi Karate Klub versenyzőit

2022.10.07.

A szerbiai válogatottnak és a Spartak-Enpi Karate Klubnak az ENSZ Shotokan Karate-do Világszervezetének keretein belül, a csehországi Karlovy Varyban szeptember 30. és október 2. között megrendezett karate világbajnokságon való sikeres fellépése alkalmából Stevan Bakić, Szabadka polgármestere ma találkozott az említett bajnokságon részt vett és érmet szerzett szabadkai versenyzőkkel, edzőikkel és a Spartak-Enpi Karate Klub vezetőségével.

15369_1.jpg 

Bakić polgármester a városháza kék termében tartott fogadás után az újságírókhoz szólva elmondta, hogy a karlovy-i világbajnokságon több mint 2000 versenyző vett részt a világ 29 országából, hogy a szerb válogatott összetettben ötödik helyezést szerzett, valamint hogy a válogatott színeiben százharminchárom versenyző küzdött, közül huszonhárman a Spartak-Enpi Karate Klubból.   

15369_2.jpg 

A Spartak-Enpi versenyzői 13 érmet szereztek: két arany-, öt ezüst- és hat bronzérmet. Gratulálok a versenyzőknek, edzőiknek és a Klub vezetőségének a nemzetközi sporteseményen elért kiemelkedő eredményhez. Ismét bebizonyosodott, hogy Szabadka sportolói a város legjobb nagykövetei. Köszönjük ezt a sikert, amellyel öregbítették városunk és Szerbia hírnevét. Azt kívánom, hogy minden hazai és nemzetközi versenyen kiemelkedő eredményeket érjenek el, az önkormányzat pedig maximális támogatást nyújt ehhez" – hangsúlyozta Bakić polgármester. 

A Spartak-Enpi Karate Klub vezető edzője, Milorad Ćopić elmondta, hogy a klub már 25 éve versenyzik a világ különböző küzdőterein, hogy az utóbbi időben jelentős sikereket ért el, de csehországi világbajnokságon eredmény jelenti eddigi munkájuk csúcspontját.

15369_3.jpg 

„Ez az eredmény valósínűleg nem született volna meg Stevan Bakić polgármester megértése és támogatása nélkül, aki felismerte a befektetett munkát és a klub minőségét. Az idén kapott swegítség felülmúlta az összes eddigi támogatást. Bízom benne, hogy eredményeinkkel igazoltuk, és az elkövetkező időszakban még inkább igazolni fogjuk ezt. Már megkezdtük a felkészülést a következő nagy versenyekre: jövőre az olaszországi Európa-bajnokság vár ránk, Szabadkán pedig immár 23. éve rendezzük meg a Szuper Enpi Kupát – mondta Milorad Ćopić, és hozzátette, a sok megszerzett érem ellenére bántja, hogy a szeniorok kategóriában elszalasztották az aranyérmet, amit a döntő mérkőzésben Dimitrije Anđelovićnak lett volna esélye megnyerni. 

A fiatal Dimitrije Anđelović többek között elmondta, hogy a verseny igényes, a meccsek pedig  nehezek voltak, és hogy büszke az eredményére, attól eltekintve, hogy a döntőben négy másodpercen múlt, hogy lemaradt az aranyról, továbbá hogy nagyon tetszik neki, hogy a szerb válogatott és a Spartak Enpi versenyzői hősiesen viselték a győzelem mellett a vereséget is.

15369_4.jpg 

Anastasija Bobić, aki az ifjúsági kategóriában a káták egyéni versenyszámban aranyérmet szerzett, elmondta, hogy a verseny kimerítő volt, hogy Karlovy Vary gyönyörű város, és hogy az aranyérmet az anyukájával és a barátnőivel együtt ünnepelte meg, akik mind nagyon boldogok voltak.

kandidatura

Népszámlálás

Izbori za članove nacionalnih saveta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Média Központ és ProtokollLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságSzabadka város fejlesztési tervePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>