Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Az erős emberek nemzetközi versenyének bejelentése

2022.10.04.

Szabadkán tartják 2022. október 8-án, szombaton a Nemzetközi Erősember Versenyt, amelyen 12 sportoló vesz részt Romániából, Szlovákiából, Csehországból, Lengyelországból, Magyarországról és Szerbiából – hangzott el a Városháza Médiaközpontjában tartott mai sajtótájékoztatón. Kern Imre alpolgármester elmondta, hogy a 15.00 órai kezdettel a Kisstadionban rendezett versenyen öt versenyszámban mérik össze erejüket a versenyzők.

15361_1.jpg

„Örülök, hogy az erősember kategória kilencszeres világbajnoka, Fekete László városunkban van, és Szabadkán lesz a Nemzetközi Erősember Verseny, szombaton, a Kisstadionban. Azt gondolom, hogy érdekes sportesemény lesz ez sokak számára, ugyanis öt versenyszámban mérik össze erejüket ezek a rendkívül erős emberek, nevezetesen: kőgolyópakolás időre (200 kg), teherautó-gumiabroncs forgatás (450 kg), sziklacipelés (170 kg), tehercipelés lépcsőn (250 kg) és kamionhúzás.” – tájékoztatott Kern Imre.

Hozzátette: az egyes versenyszámok közötti szünetekben művelődési programmal szórakoztatják a közönséget, és a szervezők egy ilyen nemzetközi verseny tekintetében fontos minden egyébről is gondoskodnak, hogy a lehető legnagyobb rendben és színvonalasan legyen megtartva.

15361_2.jpg

„Romániából, Szlovákiából, Csehországból, Lengyelországból, Magyarországról és hazánkból, Szerbiából két-két versenyző szerepel a sporteseményen. A belépés ingyenes, mindenkit szeretettel várunk, legyenek ott az erős emberek ezen érdekes nemzetközi versenyén” – mondta az alpolgármester.

Fekete László versenyszervező és versenybíró elégedettségét fejezte ki, hogy Szabadkán is megszervezhetik ezt a versenyt.

15361_3.jpg

„Sportpályafutásom során mindig azt szorgalmaztam, hogy a sportolók ne használjanak semmilyen doppingszert erejük fokozására. Éppen ezért azoknak a sportolóknak a népszerűsítésére törekszem, akik nem használnak ilyen szereket, hanem befektetett munkával, edzéssel érték el természetes erejüket. A WNSF szervezetünk ezeket a sportolókat fogja össze. Jelenleg 52 országból, különböző kategóriákban versenyző, több mint 20 000 sportolója van a szövetségnek. Hiszem, hogy szép eredmények születnek az erős emberek szabadkai nemzetközi versenyén, de nem hiszem, hogy megdől a 16 éves kőgolyólökési rekordom, amikor is egy 232,7 kilogrammos betongolyót emeltem a 1,3 méter magasságú asztalra. Jövőre, a világbajnokságon búcsúzom ettől a sportágtól, ahol a fiammal együtt fogok versenyezni. Ezen a bajnokságon nem az eredményem lesz a legfontosabb számomra, hanem az, hogy mit teszek meg érte.” – mondta Fekete László.

Dér Henrik, a szabadkai Stadion Kommunális Közvállalat műszaki igazgatója elmondta, hogy a belépés a sporteseményre ingyenes és szeretettel várják a szabadkai és a távolabbról érkező közönséget is az erős emberek nemzetközi versenyére.

15361_4.jpg

 

kandidatura

Népszámlálás

Izbori za članove nacionalnih saveta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Média Központ és ProtokollLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságSzabadka város fejlesztési tervePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>