Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

A Szerbiai Labdarúgó Szövetség sportszereket adományozott a szabadkai és a zombori területi labdarúgó szövetségek klubjainak

2022.09.06.

A Szerbiai Labdarúgó-szövetség (SZLSZ) folytatta az akciót, melynek keretében felszereléseket adományozott a kluboknak Szerbia egész területén. A szabadkai városi stadionban ma ebből az alkalomból Nenad Bjeković a SZLSZ elnökhelyettese, Dragan Simović a Vajdasági Labdarúgó Szövetség elnöke és Stevan Bakić, Szabadka polgármestere jelenlétében 25 csomag sportfelszerelést adott át a szabadkai és a zombori területi labdarúgó szövetségek képviselőinek.

15322_1.jpg

Bakić polgármester köszönetét fejezte ki a Szerb Labdarúgó Szövetségnek és Nenad Bjekovićnak, SZLSZ elnökhelyettesének az adományozott felszerelésekért, és elmondta, hogy ez nagyon sokat fog jelenteni a városi bajnokságban versenyző szabadkai kluboknak.

„A Szabadkai Területi Labdarúgó Szövetség 25 klubja részesül ebben az adományban. Köztük 13 klub Szabadka város területén működik, és mindegyik tagja a városi labdarúgó-ligának. Fontos támogatás ez számukra, mert ezek a csapatok az utóbbi időben egyre aktívabbak a gyerekekkel való foglalkozásban, ami rendkívül jelentős közösségünk labdarúgásának fejlődése szempontjából. Igyekszünk a lehető legjobb munkakörülményeket biztosítani számukra, ezért rendkívül nagyra értékeljük a segítséget, amelyet klubjaink a Szerb Labdarúgó Szövetségtől kaptak” – mondta Bakić polgármester.

15322_2.jpg

Hozzátette: köztudott, hogy Szabadka a sport városa, ahol több mint 150 sportcsapat versenyez különböző sportágakban és különböző szintű versenyeken, köztük 28 futballklub.

„Szabadka a Spartak Labdarúgó Klub által is ismert, amely évek óta eredményesen szerepel a Szuperligában, valamint a 13 szerb bajnoki címet szerző Spartak Női Labdarúgóklubról is, amely többszörös Szerb Kupa-győztes. Kevésbé köztudott azonban, de mi, szabadkaiak büszkék vagyunk rá, hogy hazánk legrégibb futballklubja az 1901-ben alapított Bácska LK, amely tavaly ünnepelte fennállásának 120. évfordulóját” – emelte ki Stevan Bakić polgármester.

15322_3.jpg

Dragan Simović örömét fejezte ki, amiért éppen Szabadkán történt a Szerbiai Labdarúgó Szövetség által adományozott sportszercsomagok átadása, és kijelentette, hogy a Vajdasági Labdarúgó Szövetség is igyekszik segíteni a kisebb futballklubok munkáját.

„Értékeljük azokat a kis futballklubokat, amelyek gyermekeinket elvonják a képernyőktől és a táblagépektől, és kivezetik őket a sportpályára. A Szerbiai Labdarúgó Szövetség a kötelezettségeinek széles köre mellett is gondoskodik ezekről a klubokról, így mi a Vajdasági Labdarúgó Szövetség részéről a jövőben a labdarúgó-szövetség alsóbb kategóriáiban versenyző kis klubokra összpontosítjuk figyelmünket.” – mondta Dragan Simović.

15322_4.jpg

Nenad Bjeković a SZLSZ nevében szólva a jelenlévőkhöz elmondta, hogy ő is kis közegben nőtt fel, és tudja, mennyit jelent majd ez a felszerelés a kis klubok számára.

"Tisztában vagyok vele, hogy nincs ebben semmi különös, de nagy hasznára lehet a szerb futball alapját képező kluboknak. Az biztos, hogy a jövőben is segítjük az amatőr klubokat. Kívánom, hogy az új felszerelés hozzon boldogságot, és elérjék benne a céljait” – hangsúlyozta többek között Nenad Bjeković.

15322_5.jpg

kandidatura

Népszámlálás

Izbori za članove nacionalnih saveta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Média Központ és ProtokollLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságSzabadka város fejlesztési tervePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>