Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

A Szabadkai Szimfonikus Zenekar és Stefan Milenković nagyszerű koncertje a Szabadság téren

2022.09.03.

A Szabadkai Szimfonikus Zenekar és Stefan Milenković világhírű hegedűművész, Mikica Jevtić karmester vezényletével a komolyzene több ezer tisztelőjét és ismerőjét örvendeztette meg ma este a város napja alkalmából a központi téren megtartott remek hangversennyel.

15320_1.jpg

„Csodálatos volt. Nagy öröm és megtiszteltetés, hogy ismét együtt dolgozhattam a Szabadkai Szimfonikus Zenekarral. A közönség szívélyes volt, és nekünk művészeknek ez a legszebb ötvözete egy csodálatos esztétikának és szellemnek, és egyben tudásnak. Az a tény, hogy a szabadkai közönség tudja, mi a jó zene, valamint a Szabadkai Szimfonikus Zenekar minősége, a közös muzsikálás élvezete és az energiacsere, aminek meg kell lennie, spontaneitást, sőt, mondhatni bizalmat és szabadságot teremtett a színpadon. És ez tulajdonképpen a legfontosabb egy ilyen hangversenyen, hogy a művészek felszabadultak legyenek, a közönség pedig érezze és élvezze az alkotás pillanatát” – mondta Stefan Milenković.

15320_2.jpg

A Szabadkai Szimfonikus Zenekar művészeti vezetője, Miloš Nikolić nem titkolta elégedettségét a ma esti koncert után.

15320_5.jpg

"A színpadot Stefan Milenkovićtyal, a világ egyik legkiemelkedőbb hegedűvirtuózával megosztani hatalmas élmény, és nemcsak nekünk zenészeknek, hanem a komolyzene minden kedvelőjének is. A repertoáron a klasszikus zene gyöngyszemei szerepeltek, többek között Csajkovszkij, Paganini, Rossini, Sarasate, Wieniawski, Mascagni művei. A közönség elégedett volt, és remélem, hamarosan még egy ilyen közös történetet, illetve látványosságot hozunk létre. Szeretnék köszönetet mondani Stevan Bakić polgármesternek a csodálatos fogadtatásért és azért a hatalmas támogatásért, amelyet a Szabadkai Szimfonikus Zenekarnak nyújt, hiszen az az igazán nagy város, amelynek szimfonikus zenekara is van." – mondta Miloš Nikolić.

15320_4.jpg

kandidatura

Népszámlálás

Izbori za članove nacionalnih saveta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Média Központ és ProtokollLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságSzabadka város fejlesztési tervePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>