Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Zorica Brunclik koncertje a város központi terén

2022.09.01.

Szeptember 1-je, Szabadka város napja alkalmából tartott rendezvénysorozat keretében ma este Zorica Brunclik ismert népzene énekes adott koncertet, melynek keretében fellépett Miloš Vujanović énekes, Miroljub Aranđelović Kemiš harmonikás kíséretében. A központi várostéren több ezren élvezték az énekesnő közismert és kedvelt slágereit és a nagyszerű koncertet, amelyen minden kiváló volt, a hangosítástól a fénytechnikán át a népszerű énekesnő, valamint a fiatal Vujanović és Kemiš és zenekara előadásáig.

15315_1.jpg

Az énekesnő az estet a „Kada bi me pitali“ című dallal kezdte, majd a többi slágere következett: „Tamo gde si ti“, „Košava“, „A tebe nema“, „Jeleče“, „Lažem sebe da mogu bez tebe“...

15315_3.jpg

A közönség hallhatta a „Đurđevdan“, „Ljubav mi srce mori“, „Ne dam ovo malo duše“, „Avlije, avlije“ című dalokat is, majd a „Što se mala uobrazi“ című dalt követően, amit Miloš Vujanovićtyal együtt adott elő, a fiatal énekes elénekelte Luis „Mećava“című dalát, Željko Samardžić „Slutim“ című dalát, Nino Rešić „Udahni duboko“ és „Donesi divlje mirise“ című dalait, Amar Gile „Prekasno“ című dalát,  a Medeni mesec „Đavolica“ című dalát és Sinan Sakić „Ej otkad sam se rodio“ című dalát.

15315_2.jpg

Az énekesnő elénekelte még a „Ja znam“, „Ubile me oči zelene“, „Muke moje“, „Evo već je Božić“, „Branili su našu ljubav“, „Volim te sve više“, „Raširi ruke o majko stara“, „Ej čija frula“ című dalait is, és minden dalát, amit ezen a koncerten előadott, és amelyek őt híressé tették a közönség lelkesen fogadta.

Zorica Brunclik szabadkai fellépése látványos tűzijátékkal ért véget.

15315_6.jpg

Az énekesnő a koncert után a médiának nyilatkozva elmondta, örül, hogy ma este Szabadkán léphetett fel, és nagy megtiszteltetés, hogy a koncertet éppen a város napján tarthatta.

15315_5.jpg

„Szeretném megköszönni a szabadkai közönségnek a csodálatos hangulatot és támogatást a fellépésem alatt. Gyönyörű estét töltöttünk együtt” – mondta többek között Zorica Brunclik.

15315_4.jpg

kandidatura

Népszámlálás

Izbori za članove nacionalnih saveta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Média Központ és ProtokollLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságSzabadka város fejlesztési tervePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>