Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Megtartotta 25. ülését a városi képviselő-testület

2022.08.04.

Szabadka Város Képviselő-testülete a ma megtartott 25. rendes ülésén 35 napirendi pontot fogadott el. A tanácsnokok szavazattöbbséggel elfogadták a városi költségvetés idei év január 1-jétől június 30-ig terjedő időszakra vonatkozó megvalósulásáról szóló beszámolót, mely szerint Szabadka város költségvetése 3,78 milliárd dinárral rendelkezett, ami a városi költségvetésről szóló rendelettel tervezett éves keret 46,5 %-a.

15288_1.jpg

A tanácsnokok egyebek mellett megszavaztak két részletes szabályozási tervet, az egyik a Jovan Mikić utca és a vasúti folyosó között a Szegedi úttól a Tesla utcáig terjedő területre vonatkozik, a másik pedig a belvárosra, és megteremti a feltételeket a műjégpálya lefedésére, valamint egy mélygarázs megépítésére a Szabadegyetem épületénél.

„A terv csak egy lehetőség, és nem a beruházásról szól. Nagy szükség van mélygarázsra, ezzel a dokumentummal a Szabadegyetem körüli területre van tervezve. A szabadkaiak régi álma ez, és remélem, hogy ez a dokumentum lehetővé teszi, hogy mihamarabb megépüljön. A másik álom a fedett jégpálya, de itt is az a kérdés, hogy ez mikor valósul meg. Mindenekelőtt olyan beruházásokat kell befejezni, mint a Népszínház, meg a palicsi Aquapark” – mondta Kern Imre alpolgármester.

15288_3.jpg

A képviselő-testület határozatot hozott mind a 13 közvállalat, közművállalat és kft. működési terve megvalósulási fokáról szóló beszámoló jóváhagyásáról, valamint a 2021. évi nyereségeik felosztásáról és két közvállalat esetében a működési terveik első módosításának elfogadásáról.

kandidatura

Népszámlálás

Izbori za članove nacionalnih saveta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Média Központ és ProtokollLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságSzabadka város fejlesztési tervePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>