Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Szabadka Város Képviselő-testülete megtartotta 24. ülését

2022.07.07.

Szabadka Város Képviselő-testülete ma a Városháza dísztermében megtartotta 24. ülését. A napirenden szereplő 20 pont között a tanácsnokok döntöttek arról, hogy kiemelkedő és időtálló életművéért, mellyel hozzájárult Szabadka város tekintélyének növeléséhez hazánkban és külföldön egyaránt, díszpolgári címet adományoz Somogyi Sándornak, a közgazdasági és agrárgazdasági tudományok doktorának, míg a Szabadka város tekintélyének, anyagi és szellemi értékeinek növeléséhez jelentősen hozzájáruló, kiemelkedő alkotásokért és tevékenységekért adományozott Pro urbe díjat Murényi Mátyás karmesternek, prof. dr. Josip Ivanovićnak, a pedagógiai tudományok doktorának és Miroslav Vojnić Hajduk – Marača okleveles koreográfusnak ítélték oda.

15241_1.jpg

A mai ülésen hoztak rendeletet a Makszim Gorkij utca, a Belgrádi út, a Blaško Rajić utca és a Zentai út által határolt terület északkeleti része részletes szabályozási terve módosításának kidolgozásáról, valamint a Frangepán utca, a Szép Ferenc utca, a Tito marsall fasor és a Petar Leković utca által körülhatárolt terület részletes szabályozási tervének kidolgozásáról.

A testület jóváhagyta négy közvállalat: a Parking, a Szabadkai Távfűtőművek, a Szabadkai Gázművek és az Útfenntartó, Várostervezési és lakásüzemeltetési Közvállalat 2022. évi működési tervének módosítását.

A tanácsnokok döntésével a városi vagyonjogi ügyész helyettesévé Jelena Crnković okleveles jogász lett kinevezve, és ezen az ülésen lettek kinevezve öt általános és három középiskola iskolaszékének tagjai is.

 15241_2.jpg

 

kandidatura

Népszámlálás

Izbori za članove nacionalnih saveta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Média Központ és ProtokollLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságSzabadka város fejlesztési tervePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>