Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Bakić polgármester: A Nemzetközi Oldtimer Találkozó Szabadka turisztikai kínálatának a része

2022.07.03.

A jubiláris, 25. Nemzetközi Oldtimer Találkozó keretében ma Palicson a Vigadó előtt 59 régi járművet és 56 Tomos gyártmányú motorkerékpárt állítottak ki. A rendezvényen bemutatott oldtimer járművek a jugoszláv utódállamokból, Magyarországról, Szlovákiából, Romániából és Angliából érkeztek. A veterán járművek e már hagyományosnak számító kiállításán, amely a régió legnagyobbjai közé tartozik, megjelentek Stevan Bakić, Szabadka polgármestere és Srđan Samardžić, a városi tanács gazdasági ügyekkel megbízott tagja is.

15235_1.jpg

Bakić polgármester a hazai és határon túli vendéget üdvözölve külön köszöntötte a kiskunhalasiakat, ugyanis a régi gépjárművek szerelmeseinek két, szorosan együttműködő egyesülete mellett városaink is évek óta kiváló együttműködést folytatnak, 2016 óta pedig hivatalosan is testvérvárossá váltak – mondta Bakić

„Az oldtimerek kiállítását mindig szívesen fogadják és sokan látogatják. Ez egy olyan rendezvény, amely már hagyományosan részévé vált Szabadka nyári turisztikai kínálatának. Mivel az ilyen sikerek nem jönnek maguktól, szeretném megragadni az alkalmat, hogy kifejezzem köszönetemet az Oldtimer Egyesület elnökének és tagjainak, akik sok energiát fektetnek egy ilyen kiállítás megszervezésébe” – mondta Stevan. Bakić.

Emlékeztetett arra, hogy az előző két évben a koronavírus okozta világjárvány miatt sok kiállítót és látogatót megakadályozott abban, hogy részt vegyen az eseményen, de az idén sokunk örömére még tömegesebb lett.

15235_2.jpg

„A járvány mellett sajnos egy globális energiaválság is rányomja bélyegét az autóiparra, de szerencsére vannak, akik a kedvezőtlen körülmények ellenére is kitartanak a gépjárművek iránt. Szerbia elnökünk vezetésével mindent megtesz azért, hogy a lakosság életszínvonalát javítsa, ezáltal békés és stabil környezetet teremtsen, hogy mindannyian működhessünk, beleértve a régi autók rajongóit is“ – mondta Stevan Bakić.

Bakić polgármester gratulált a kiállítóknak és a résztvevőknek, és kellemes tartózkodást kívánt Szabadkán és Palicson.

Tomislav Vidaković, az esemény egyik szervezője megköszönte Stevan Bakić polgármesternek és a városvezetőknek a támogatást, amely nélkül – mint mondta- ezt a rendezvényt nem tudták volna ilyen színvonalon megrendezni.

15235_3.jpg

„Az idén ötödik alakalommal szerveztük meg a Tomos gyártmányú motorkerékpárok szemléjét, így a látogatók megcsodálhatják ezeket a veterán járműveket is“ – tette hozzá Vidaković.

15235_4.jpg

kandidatura

Népszámlálás

Izbori za članove nacionalnih saveta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Média Központ és ProtokollLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságSzabadka város fejlesztési tervePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>