Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Megtartották az 5. Szabadkai Félmaraton szervezésével kapcsolatos munkaértekezletet

2022.07.01.

Ma került sor a Városházán a Szabadkai Félmaraton szervezői és az illetékes hatóságok, szolgálatok és közvállalatok értekezletére, amit dr. Pásztor Bálint, Szabadka Város Képviselő-testületének elnöke hívott össze.

Az értekezleten jelen voltak a versenyt szervező Horizont Sportegyesület képviselői, valamint a Belügyminisztérium, a Szabadkai Rendőrigazgatóság képviselői, Szabadka város illetékes közvállalatainak és közművállalatainak igazgatói és azok munkatársai, a Szabadkai Egészségház igazgatója, a Mentőszolgálat, a Vöröskereszt Városi Szervezete, a Vojput Kft., a városi intézmények, szervezetek, valamint Szabadka város és az illetékes önkormányzati szolgálatok. 

Az 5. Szabadkai Félmaraton 2022. augusztus 28-án, a Szabadka város napja alkalmából szervezett rendezvények keretében lesz megtartva. Szervezője a Horizont Sportegyesület, és mint az a munkaértekezleten elhangzott, az eddigi eredményes és minőséges együttműködéshez hasonlóan, az értekezlet minden résztvevője közösen tesz meg mindent a Belgrádi Maraton után az ország legtömegesebb utcai futóversenyének sikerességéért, melynek mottója „Fuss a történelmen át!“.

A verseny alatt a résztvevők városunk számos nevezetességét láthatják, műemlékeket, templomokat, emlékműveket, a Népszínház épületét, a Városi Könyvtárat, a gimnáziumot és sok más művelődéstörténeti jelentőségű épületet, gyönyörködhetnek a szecessziós Városháza, zsinagóga, Reichle-palota szépségeiben.

Dr. Pásztor Bálint, a városi képviselő-testület elnöke, a mai értekezlet házigazdája kiemelte, hogy ez az egyik olyan sport és rekreációs rendezvény, amely a futás és az egészséges életmód népszerűsítése mellett a város idegenforgalmi kínálatát is gazdagítja és hozzájárul Szabadka jó hírnevének öregbítéséhez.

Már lehet jelentkezni a Szabadkai Félmaratonra a www.supm.rs honlapon 5 km, 10 km és a félmaratoni (21,1 km) távokra.

kandidatura

Népszámlálás

Izbori za članove nacionalnih saveta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Média Központ és ProtokollLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságSzabadka város fejlesztési tervePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>