Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Bakić polgármester: Hatalmas beruházások Szabadka város közúti infrastruktúrájába

2022.06.30.

Stevan Bakić, Szabadka polgármestere és Ognjen Golubović az Útfenntartó, Várostervezési és Lakásüzemeltetési Közvállalat igazgatója ma megtekintette a Zorka helyi közösségben levő Proletár brigádok utca útburkolatának felújításán és kiszélesítésén végzett munkák befejező munkálatait. Bakić polgármester ez alkalommal kijelentette, hogy egy kilométeres út megépítéséről és négy méterről öt méterre való szélesítésről van szó, valamint, hogy a munkálatok értéke 14,8 millió dinár.

"Ez az utca nem csak e városrész polgárai számára fontos, hanem az egész tömegközlekedés szempontjából is, hiszen Szabadka ezen részének egyik legforgalmasabb utcája. A munkálatok egy-két napon belül véget érnek, és ezáltal a minőség és a közlekedésbiztonság magasabb szintű lesz.” – hangsúlyozta Stevan Bakić.

Elmondása szerint július végén vagy augusztus elején, amikor minden pályázati eljárás lezajlik, elkezdődhet az Újvidéki út (Palics környéki elkerülő utak) felújítása, valamint további három városi utca és két külvárosi utca lesz még kiaszfaltozva.

„17 utca útépítési műszaki tervdokumentációja van előkészületben. Hatalmas beruházásokról van szó Szabadka város úthálózatának infrastruktúrájában. Továbbra is megvalósítjuk mindazt, amit ígértünk. A munkálatok befejezése után a Proletár brigádok utcában, a Zorka utca is egy kilométer hosszú aszfaltot kap. Szabadka előre halad a munkákban, kihasználjuk a politikai béke és stabilitás légkörét, amelyet Aleksandar Vučić szerb elnök és a Szerb Köztársaság Kormánya biztosított” – hangsúlyozta Stevan Bakić.

Ognjen Golubović elmondta, hogy először alkalmaztak új töréscsökkentő technológiát, mert ez egy nagy teherforgalomra szánt utca, és a továbbiakban történő alkalmazása attól függ majd, mennyire bizonyul megfelelőnek ebben az utcában.

 

kandidatura

Népszámlálás

Izbori za članove nacionalnih saveta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Média Központ és ProtokollLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságSzabadka város fejlesztési tervePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>