Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Megtartották a 2. Újzsedniki Többtusát

2022.06.19.

Az újzsedniki Đeneral Hadžićevo Civil Egyesület ma a falu templomi ünnepén, a Szentháromság napján, a helyi Preporod labdarúgó Kör pályáján megszervezte a 2. Újzsedniki Többtusát, amelyen 12 csapat 180 versenyzője mérte össze erejét. A verseny az újzsedniki csapatok jegyében telt, amelyek összesítésben, és a leglátványosabb versenyszámban: a kötélhúzásban is győzedelmeskedtek. Összesítésben az első helyet a Došlov i Krajišnici csapat szerezte meg 540 ponttal, második a Boks tim lett (480 ponttal), míg a harmadik helyen a Seljačine végzett (460 ponttal). Kötélhúzásban a döntőt a Boks tim nyerte meg, amely a Došlov i Krajišnici csapatát győzte le. Ebben a versenyszámban a harmadik helyet a Manekeni csapata nyerte el. A legjobbaknak járó díjakat és serlegeket Stevan Bakić, Szabadka polgármestere adta át.

15213_1.jpg

Az egyes versenyszámokban, mint a távolugrás, magasugrás, karbirkózás, horoghúzás, bothúzás, gerendafutás, kőhajítás, kötélhúzás és karómászás első helyezést elért egyéni versenyzőknek a díjakat Nataša Aleksić, a városi tanács sport és ifjúsági ügyekkel megbízott tagja adta át.

15213_2.jpg

Ennek a rendezvénynek a jelentősége – a szervezők szavai szerint – többrétű, és elsősorban a hagyományápolásban, a közösségteremtésben, a kollektív szellem erősítésében és a testmozgás népszerűsítésében mutatkozik meg.

15213_3.jpg

A 2. Újzsedniki Többtusa kezdete előtt felhangzott a szerb himnusz, az újzsedniki Milana Trbulin előadásában.

15213_4.jpg 

kandidatura

Népszámlálás

Izbori za članove nacionalnih saveta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Média Központ és ProtokollLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságSzabadka város fejlesztési tervePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>