Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Megtartották a Spartak Céllövő Klub nagykaliberű pisztoly nyílt bajnokságát

2022.06.18.

A Spartak Céllövő Klub ma rendezte meg a Városi Lőtéren a Spartak Céllövő Klub Első Nagykaliberű Pisztoly Nyílt Bajnokságát, melyen hazánk több egyesületének mintegy 70 versenyzője indult. A bajnokságot Stevan Bakić, Szabadka polgármestere nyitotta meg, aki ebből az alkalomból kiemelte, hogy ez egy igazán jó év volt a Spartak Céllövő Klub számára.

15212_1.jpg

Bakić polgármester emlékeztetett arra, hogy a Spartak Céllövő Klub és Szabadka város volt a házigazdája május elején a Szerbiai Céllövő Szövetség naptára legjelentősebb országos bajnokságának - sorozatlövésben minden kategóriában és a pionírok (B és C program) szabványos légpisztolyos versenyének, amit az Ivan Sarić Műszaki Iskola aulájában tartottak, és amelyen a Spartak női szenior csapata sorozatlövésben első helyezést ért el csapatversenyben, és e nagy siker alkalmából a Városházán fogadást szerveztek a klub küldöttsége számára.

15212_2.jpg

„Ma ismét nagy megtiszteltetést jelent számomra a meghívásuk, hogy megnyissam a nagy kaliberű pisztoly klubbajnokságot. Köszönöm, hogy hisznek városukban, hogy tudják, hogy képes olyan nagy sportesemények megrendezésére, mint amilyen ez is, ahol számos egyesület egyéni versenyzői és szabadidős sportlói jöttek össze. A mai versenynél sokkal fontosabb a céllövészet szeretetének ápolása, a minőségi lövészet rajongóinak találkozása és a lőfegyverek iránti felelősségteljes hozzáállás népszerűsítése. Önök mindezt és még sok mást elértek ma. Gratulálok Önöknek, és megnyitottnak nyilvánítom a nyílt bajnokságot” – mondta Stevan Bakić polgármester.

15212_3.jpg

A versenyen a Spartak Céllövő Klub igazgatóbizottságának elnöke, Milan Jarić is beszédet mondott.

15212_4.jpg

A versenyt három kategóriában tartották: regisztrált versenyzők, rekreációs versenyzők és hölgyversenyzők.

Csapat versenyben az első helyet a Spartak Céllövő Klub szerezte meg, a második helyen a Barajevo, a harmadikon az Apex (SU) végzett.

Egyéni versenyben a legjobb Duško Petrov lett, a második Nógrádi Attila, a harmadik Branko Bajić.

A szabadidősportolók egyéni versenyében az első helyet Luka Radulović, a másodikat Srđan Ivanović, a harmadikat Nenad Maksić szerezte meg.

A hölgyeknél az első Dragana Popović, a második Lidija Milanković, a harmadik pedig Tamara Gavranović lett.

 

kandidatura

Népszámlálás

Izbori za članove nacionalnih saveta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Média Központ és ProtokollLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságSzabadka város fejlesztési tervePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>