Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Bakić polgármester megtekintette a palicsi Jasenovac utcában folyó útépítési építési munkálatokat

2022.06.14.

Stevan Bakić, Szabadka polgármestere, Zagorka Panić, városi menedzser és Ognjen Golubović, az Útfenntartó, Várostervezési és Lakásüzemeltetési Közvállalat igazgatója, ma megtekintette a palicsi Jasenovac utcában kivitelezett útépítés befejező munkálatait. Bakić polgármester ebből az alkalomból elmondta, hogy a város költségvetéséből 11 millió dinárt különítettek el a 230 méter hosszú és három méter széles út megépítésére, márciusban megtörtént a közeli Virágos utca aszfaltozása és minden megvalósult, amit korábban bejelentettek a közúti infrastruktúrával kapcsolatban.

15204_1.jpg

„E hónap végére befejeződnek a Zorka helyi közösséghez tartozó Proletár brigádok utca burkolatának felújítási és kiszélesítési munkálatai. Nem feledkeztünk meg a Gat helyi közösségről sem, így az év végéig felújítjuk a Kalor Milodanović utca burkolatát, és ott vannak a központi városi útjaink is, mint például a Zombori út, ahol a Fasizmus áldozatainak tere és a Zágráb utca közötti részt fogjuk felújítani.” – mondta a polgármester.

Kiemelte, minden a szakmai terveknek megfelelően zajlik, amit – mint mondta – a Tartományi Nagyberuházási Igazgatóság elismert, és 170 millió dinár összegű forrást nyújtott a szabadkai önkormányzatnak az „Építési és Közlekedési infrastruktúra rehabilitációja Szabadkán" elnevezésű projekt megvalósítására.

 15204_2.jpg

„E projekt keretében az Újvidéki utat, illetve a Palicsi kerülőutat mintegy öt kilométer hosszban újítjuk fel, és további hat városi és külvárosi utca kap aszfaltot. A közbeszerzés folyamatban van ezekre a munkákra és várhatóan augusztusban elkezdődnek. Mindennek az alapját a minőségi tervek képezik, ezért 20 millió dinárt fektettünk be további 11 utca aszfaltozásának, valamint a belvárosi sétálóövezetek átfogó rekonstrukciójának műszaki tervdokumentációjába. Egyenletesen fejlesztjük és rendezzük Szabadkát, és ezt tesszük továbbra is. Ez a békét és stabilitást képviselő Aleksandar Vučić szerb elnök, valamint a Szerb Köztársaság kormánya által biztosított körülményeknek köszönhető” – hangsúlyozta Stevan Bakić polgármester.

15204_3.jpg 

 

 

 

kandidatura

Népszámlálás

Izbori za članove nacionalnih saveta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Média Központ és ProtokollLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságSzabadka város fejlesztési tervePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>