Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Bajnokok éjszakája a Svetozar Markovic Gimnáziumban

2022.06.07.

A szabadkai Svetozar Markovic Gimnázium nagy büszkeséggel mutatta be a nyilvánosságnak legeredményesebb diákjait, akik az idei országos vetélkedőkön megszerezték az első három helyezés egyikét. Az intézmény 850 tanulója közül idén 81 tanuló jutott el országos szintű megmérettetésére és 31 meg is szerezte az első három helyezés valamelyikét. Ilyen sikere régen volt az iskolának.

15194_1.jpg

A Bajnokok Éjszakája elnevezésű ünnepségen részt vett Srđan Samardžić, a Városi Tanács gazdasági ügyekkel megbízott tagja, Jasmina Stevanović a Társadalmi Tevékenységek Titkárságának titkára, Saša Gravorac, a Szabadkai Vámszabad Terület igazgatója, a díjazott diákok szülei és mentorai, valamint más vendégek és munkatársak.

Stevan Bakić polgármester nevében Srđan Samardžić szólt a díjazott fiatalokhoz, mondván, a siker nem véletlenül jött, és erre a város nagyon büszke.

15194_2.jpg

„Eredményeitek nem a véletlen műve, a kis sikerhez és kis lépéshez nagy igyekezet kell, szüleitek és tanáraitok nagy elkötelezettsége. Arisztotelészt idézem, aki azt mondta, a tanulás gyökere keserű, de a gyümölcse édes. Ezt szeretnénk ma este kifejezni, hogy ti 31-en nagyszerű eredményeket értek el nagy erőfeszítéssel és szorgalommal. Üzenetem, hogy lehetőség szerint Szabadkán, Szerbiában valósuljon meg további fejlődésetek annak a közösségnek a részeként, amelyhez tartoztok. Mi pedig, mint helyi önkormányzat büszkék vagyunk rátok” – mondta Samardžić.

Dušan Pavlović, a Gimnázium igazgatója kiemelte, hogy a Bajnokok Éjszakája a tudást ünnepli, amely minden társadalom erejét képviseli, és a legfontosabb hosszú távon megvalósítható stratégiai erőforrás.

15194_3.jpg

„A jövő és a sorsunk a ti kezetekben van. Rajtatok múlik a jobb életminőség és színvonal, rajtunk pedig az, hogy mennyire lesztek felkészülve a jövőbeni megmérettetésekre. Ti lesztek iskolánk további fejlődésének esszenciája, oltványunk vagy magunk" – mondta Pavlović és hozzátette, hogy a tanulók közel 10 százalékos részvétele a legmagasabb rangú versenyeken nagy büszkeség, egyben nagy kötelezettség az iránt, hogy az iskola jövőbeni színvonalát képezze, és ebben nagy támogatást jelent a helyi önkormányzat.

 15194_4.jpg


 

kandidatura

Népszámlálás

Izbori za članove nacionalnih saveta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Média Központ és ProtokollLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságSzabadka város fejlesztési tervePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>