Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Szabadka megünnepelte Spasovdant, az Úr mennybemenetelének napját

2022.06.02.

Stevan Bakić, Szabadka polgármestere részt vett a liturgián, melyet a szabadkai Mennybemenetel templomban Miladin Bokorac protopresbiter, zsabljai érsek, szabadkai, zombori és más helyről érkezett papokkal együtt szolgált a szabadkai templom és az ortodox egyházközség ünnepe alkalmából.

15179_1.jpg 

A liturgián és az ünnepi körmeneten Szabadka várost a polgármester és kabinetfőnöke, Sava Stambolić, a városi tanács kultúráért és oktatásért felelős tagja, Milanka Kostić, a Köztisztasági és Parkostási KKV igazgatója, Slobodan Milošev és a Tržnica igazgatója, Branislav Joka képviselte. Jelen voltak továbbá Milimir Vujadinović népképviselő, valamint a Honvédelmi Minisztérium és a Belügyminisztérium, városunk egészségügyi, kulturális és oktatási intézményeinek képviselői is.

15179_2.jpg 

Az új búza első hajtásainak megáldásával, valamint a szabadkai lakosok békéjéért, egészségéért és jólétéért imádkozva a körmenet a Jovan Zmaj, a Dimitrije Tucović, a Szabadság tér, a Korzó és a Đuro Đaković utcákon áthaladva tért vissza az Úr mennybemenetelére felszentelt templomba, amit közel három évszázada ünnepelnek Szabadkán.

15179_3.jpg

Az ünnepség keresztkomája tavaly Bakić polgármester volt, tőle Sonja és Dejan Rankov, ismert szabadkai vendéglátósok vették át ezt a megtisztelő szerepet.

 15179_4.jpg

 

kandidatura

Népszámlálás

Izbori za članove nacionalnih saveta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Média Központ és ProtokollLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságSzabadka város fejlesztési tervePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>