Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Bakić polgármester fogadta a Spartak Céllövő Klub képviselőit

2022.05.18.

Stevan Bakić, Szabadka polgármestere ma találkozott a Spartak Céllövő Klub képviselőivel,  Branko Bajić elnökkel,  Milan Jarić edzővel és Jelena Todorović, Milica Ikić és Sanja Sremački versenyzőkkel. A fogadásra a Spartak Céllövő Klub női szenior csapatának sikere alkalmából került sor, amely első helyezést ért el a légpuska sorozatlövésben és a pionír kategóriában (B és C program) légpisztolyos céllövészetben a közelmúltban Szabadkán, az Ivan Sarić Középiskolában megrendezett országos bajnokságon.

15148_1.jpg

Bakić polgármester elmondta, hogy a május hónap a Városházán a sport jegyében telik, hogy ma még egy remek szabadkai csapattal, a Spartak Céllövő Klub bajnokaival találkozott, és a közelmúltban megtartott szenior női csapatok légpuska sorozatlövő országos versenyen a bajnoki cím elnyerése mellett Jelena Todorović, a szenior csapat tagja egyéniben bronzérmet szerzett, szintén sorozatlövésben.

„Gratulálok a Spartak Céllövő Klub hölgyeinek a kivételes sikerhez, és külön szeretném kiemelni a legtömegesebb országos céllövő verseny, a légpuska- és légpisztolylövő verseny kiváló lebonyolítását. Ez a siker nem véletlenül született, sok erőfeszítés és munka van benne, különösen a klub edzője és igazgatóbizottságának elnöke, Milan Jarić, valamint a klub elnöke, Branko Bajić részéről. A spartak CK versenyről versenyre egyre jobb eredményeket ért el, és ennek a munkának és erőfeszítésnek a koronája a bajnoki cím megszerzése a szenior női csapatok versenyében” – hangsúlyozta Bakić polgármester.

15148_2.jpg

Hozzátette, ezen a bajnokságon eredményesek voltak a szabadkai Vojnik Lövész- és Íjászklub tagjai is, akik a szenior kategóriában csapatmásodikak a légpuskalövésben, és a 2021/2022-es versenyidényben négy szabadkai sportcsapat nyert csapatbajnoki címet, három csapat pedig országos második helyezett lett.

„Ez arról tanúskodik, hogy Szabadka a sport városa, és ez a versenyszezon aranybetűkkel kerül be Szabadka sporttörténetébe. A Spartak Céllövő Klubnak egyébként 207 tagja van, akik közül 50-en versenyeznek aktívan a pionír, junior és szenior kategóriákban. Ezúton is gratulálok a klubnak a sikerhez, a helyi önkormányzat és a magam nevében további sok érmet és sok szép eredményt, a versenyzőknek pedig eredményes pályafutást kívánok. A sportolók sikerei összefüggenek Szabadka népszerűsítésével, ezért gyakran ismétlem, és mindig ismételni fogom, hogy a sportolók városunk legjobb nagykövetei” – zárta gondolatait Stevan Bakić polgármester.

15148_3.jpg

Milan Jarić és Branko Bajić megköszönte a szívélyes fogadtatást és a polgármester támogatását. Milan Jarić egyebek mellett hangsúlyozta, hogy Szabadka és a Spartak Céllövő Klub még soha eddig nem volt házigazdája ilyen fontos és tömeges versenynek, Branko Bajić pedig azt emelte ki, hogy a minden kategória számára megszervezett sorozatlégpuska és szabványos légpisztoly lövő országos verseny népszerűségéhez hozzájárult az a tény, hogy Stevan Bakić, Szabadka polgármestere nyitotta meg.

15148_4.jpg

Jelena Todorović versenyző is köszönetét fejezte ki Bakić polgármesternek a szívélyes fogadtatásért és a támogatásért, amelyet Szabadka város nyújt a Spartak Céllövő Klubnak. Kiemelte, hogy a szeniorok versenyében örömmel lőtt Milica Ikić és Sanja Sremački, a Spartak CK fiatalabb juniorjaival, akik előtt – mint mondta – sikeres sportolói karrier áll.

15148_5.jpg

Bakić polgármester a médianyilatkozatát követően a Spartak CK küldöttségének és Jelena fiának, Mihailo Todorovićnak alkalmi ajándékot, könyveket ajándékozott, Milan Jarić pedig Bakić polgármesternek a Spartak Céllövő Klub pólóját és egy tréningruhát adott át.

 

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop

Ноћ Музеја