Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Szabadka város 19 millió dinárt kapott a földutak és sárrázók rendezésének társfinanszírozására

2022.05.12.

Igor Mirović tartományi kormányelnök ma Újvidéken 45 szerződést adott át 31 helyi önkormányzat képviselőjének, amit a Tartományi Mezőgazdasági, Víz és Erdőgazdálkodási Titkárság két pályázata alapján ítéltek oda – a köztulajdonú vízgazdálkodási műtárgyak és csatornahálózat építésének, szanálásának, felújításának és a műszaki dokumentáció kidolgozásának társfinanszírozására és a földutak és sárrázók rendezésére a tartomány területén, az idei évben. A szabadkai önkormányzat nevében a „Szabadka város területén található besorolatlan földutak rehabilitációjára vonatkozó szerződést Stevan Bakić polgármester írta alá, aki ennek alkalmából elmondta, hogy ezzel a szerződéssel városunk 19 millió dinárt kapott a földutak és sárrázók rendezésére a 2022. évben.

15141_1.jpg

„A város költségvetéséből további 27 millió dinárral egészítjük ki a tartomány által elkülönített forrásokat, és ezzel közel 13 kilométernyi földutat tudunk cementstabilizálással és zúzott kővel felszórni, ami különösen a földművesek számára rendkívül fontos. Köszönjük az illetékes titkárságnak és a tartományi kormánynak, hogy mindig támogatják jól előkészített projektjeinket, és évek óta tartó együttműködésünkkel hozzájárulnak a jobb életminőséghez városunkban“ – emelte ki Bakić polgármester.

15141_2.jpg

Hozzátette, hogy a szabadkai önkormányzat továbbra is jó projekteket fog kidolgozni, hogy megpályázza azokat a forrásokat, melyeket a tartományi kormány biztosít a vajdasági községek és városok részére.

15141_3.jpg

A szerződések odaítélése során 31 önkormányzat képviselőinek hívták fel a figyelmet arra, hogy egymilliárd 227 millió dinár összértékű szerződésekről van szó, amelyből a tartományi kormány közel 794 milliót oszt ki, a fennmaradó összeget pedig a városok és községek biztosítják. A vízilétesítmények építésére vonatkozó 18, és a csatornavezetékek építését célzó 5 pályázat megvalósítására szánt keretösszegből összesen 665 millió dinár lett megítélve, míg a dűlőutak rendezésére és sárrázók létesítésére 22 szerződés lett kiosztva összesen 561,8 millió dinár értékben.

 

 

 

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop

Ноћ Музеја