Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Bakić polgármester köszöntője az Ápolók Világnapja alkalmából

2022.05.12.

Szabadka Város Önkormányzata nevében minden elkötelezett nővérnek és ápolónak gratulálok május 12-e, az Ápolók Világnapja alkalmából. Hazánkban a modern orvoslás két évszázada alatt sok elhivatott nő és férfi járult hozzá áldozatos munkájával országunk lakosságának gyógyításához és ápolásához háborúkon és válságokon keresztül. Meghatározó részei voltak ők minden egyes egészségügyi intézményünk megalakulása szempontjából is, hiszen akár a legkisebb orvosi rendelő, akár a legnagyobb klinikai központ működése elképzelhetetlen lenne a nővérek és ápolók munkája nélkül.

15140_1.jpg

A 2020-as évben a koronavírus-járvány jelentette a legnagyobb szakmai és emberi kihívást egészségügyi dolgozóinknak: orvosoknak, nővéreknek és ápolóknak egyaránt, akik sikeresen küzdöttek meg a nehézségekkel, s ezzel kitartásukról és szakértelmükről, de mindenekelőtt hazaszeretetükről tettek tanúbizonyságot.

A legnehezebb időszak után a lakosság tömeges immunizációja következett, melyhez Szabadkán nagy mértékben hozzájárultak az Egészségház és a Közkórház nővérei és ápolói.

Ma köszönetet mondunk nekik mindezekért az erőfeszítésekért, és kifejezzük tiszteletünket és elismerésünket. Nem csak a rendkívüli sikerekért, hanem azokért a mindennapi személyes áldozatokért is, amelyeket ezek a nemeslelkű szabadkai nők és férfiak tesznek azért, hogy gyermekek szülessenek, a rászorulók megfelelő kezelésben és ápolásban részesüljenek, az orvosok pedig megbízható, stabil támaszt kapjanak.

                                                                                         Stevan Bakić
                                                                                 Szabadka polgármestere

 

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop