Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Bakić polgármester fogadta a szabadkai Spartak röplabdázóit

2022.05.11.

Stevan Bakić, Szabadka polgármestere ma a Városháza zöld termében fogadta a Spartak Férfi Röplabda Klub küldöttségét, mely alkalomból kijelentette, hogy a Spartak röplabdázói 46 év után, a 2021/2022-as idényben kimagasló eredményt értek el, és az országos bajnokság döntőjében játszott négy, igen nehéz mérkőzéssel sok örömöt okoztak a szabadkai szurkolóknak.

15139_1.jpg

„A Spartak Férfi Röplabdaklub az ötödik helyről küzdött a szerb bajnoki címért. Ami engem illet, és szerintem a szabadkaiak véleménye is az, hogy ők a mi bajnokaink, nem csak a játékuk, az áldozatkészségük és a küzdőszellemük miatt, de mindazon nehézség miatt is, ami ebben a versenyszezonban követte őket. Ők viszont minden gondon felülemelkedtek, különösen az újvidéki Vojvodinával vívott első pótselejtező mérkőzés kezdete előtt. A mérkőzés előtt a Spartak csapatának csaknem a fele egészségügyi problémával küzdött, és ha az egészségi állapotukkal minden rendben is lett volna – mert az első meccs és a hazai pálya előnye nagyon fontos, – akkor  talán minden más irányba haladt volna. Valójában ez Dávid és Góliát harca volt, tekintettel arra, hogy a Vojvodina egy olyan csapat, amely régóta uralja a szerb röplabdát. Ez egy nagyszerű csapat, sok válogatott taggal, élvonalbeli külföldi játékosokkal és a lehető legjobb támogatással.“ – emelte ki Bakić polgármester.

Emlékeztetett arra, hogy a Spartak Férfi Röplabda Klubnak nagy hagyományai vannak: 1945-ben alakult, 1975-ben a régi Jugoszlávia bajnoka volt, 1976-ban pedig Brüsszelben, a Bajnokok Ligájában harmadik helyezést ért el.

15139_2.jpg

„A Spartak Férfi Röplabda Klubnak mintegy 80 versenyzője van, edzőjük, Jevtić egyben a válogatott segédedzője is, jelenleg a klub hat játékosa játszik Szerbia különböző válogatottjaiban. A sportolók ennek a városnak a legjobb nagykövetei, akik példaként szolgálhatnak a fiatalok előtt. Mindazok miatt, amit megtettek, a Spartak röplabda játékosai a jövőben erősebb támogatást érdemelnek az önkormányzattól. Gratulálok a Spartak edzőjének, játékosainak, szakmai stábjának és vezetőségének, és további sok döntőt és ragyogó győzelmeket kívánok nekik“ – mondta Bakić polgármester.

A Spartak Férfi Röplabda Klub nevében Bakić polgármesternek a klub elnöke, Duško Guslov és Ivica Jevtić edző köszönték meg a fogadást.

15139_3.jpg

A sajtónyilatkozat után Bakić polgármester átadta Jevtić edzőnek dr. Stevan M. Stanković Srbija, gradovi, opštine, naselja című könyvét, míg a polgármesternek Ivica Jevtić a döntőben megszerzett ezüstérmet, a Spartak kapitánya, Nemanja Jungić pedig a Spartak valamennyi játékosa által aláírt labdát.

15139_4.jpg

A fogadáson jelen voltak Nataša Aleksić, a városi tanács sport és ifjúsági ügyekkel megbízott tagja Dejan Vuković, a Szabadkai Sportszövetség főtitkára és Lazar Marković, a Spartak Férfi Röplabda Klub alelnöke is.

15139_5.jpg

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop

Ноћ Музеја