Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Események

Megemlékezés az emberi jogok napjáról

2019.12.10.

Az előző években Szabadkán az emberi jogok napja alkalmából képzőművészeti és irodalmi pályázatokat hirdettek általános és középiskolás tanulók számára, idén pedig kerekasztalt szerveztek a Városháza Kék termében. A civil szervezetek hálózatának, a Szociális Munkaközpontnak, a szülőknek és a szervező szabadkai Polgári Jogvédő Irodának a képviselői Lehetőségek, jogok és kötelességek – a szülői jogok meghosszabbítása címmel.

 13132_1.jpg

A beszélgetés során megállapították, hogy az utóbbi néhány évben elmozdulás történt hazánkban ezen a téren, de szükséges olyan modell kialakítása, amely szerint a szülői jogok meghosszabbítása nem jár együtt a cselekvőképesség megvonásával. A szülők ezúttal tájékozódtak a jogaikról és azok megvalósításának a módjáról.

Az Egyesült Nemzetek Szervezete 1950-ben nyilvánította december 10-ét az emberi jogok napjává, hogy felhívja a figyelmet a két évvel korábban aláírt Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatára, amely az emberiség történetében először foglalta össze az emberi jogok közös elemeit, amelyeket a világ összes népének és nemzetének meg kell valósítania.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop