Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Események

Megtartották a Kutatók Éjszakáját

2019.09.27.

A Galleria Hotel átriumában 10. alkalommal rendezték meg a Kutatók Éjszakáját, amelyen hat általános iskolából, négy középiskolából és két felsőoktatási intézményből rekord számú, több mint 200 diák és tanár vett részt. A résztvevők a rendezvény látogatóinak érdekes kísérleteket mutattak be biológiából, kémiából, fizikából, robotikából és mád tudományágakból.

12958_1.jpg

A tudománynak szentelt rendezvény megnyitásakor Nataša Aleksić, a Városi Tanács oktatásért felelős tagja minden résztvevőnek kellemes időtöltést és sok új ismeretet kívánt.

- Mint ahogyan ez a 10. rendezvény is gyorsan véget ér, azt kívánom önöknek, hogy már a jövő héttől kezdjék meg az előkészületeket a kutatók 11. éjszakájára, mert az is nagyon gyorsan elérkezik - mondta Nataša Aleksić.

Prof. dr. Zlatko Čović, a Kutatók Éjszakájának programkoordinátora hangsúlyozta, hogy külön örömmel tölti el az a tény, hogy mind több fiatal kutató vesz részt a rendezvényen.

Ezzel a rendezvénnyel arra ösztönözzük a fiatalokat, hogy foglalkozzanak a tudománnyal, megkíséreljük megnyitni előttük a lehetőségek világát, mert a tudománnyal foglalkozni egyet jelent az életet jobbá tevő dolgok felfedezésével és fejlesztésével – emelte ki Zlatko Čović.

A Kutatók Éjszakája keretében megszervezték az IT sétát az Éjszakában elnevezésű programot, melynek során a fiatal kutatók ellátogathattak a szabadkai IT Klaszter néhány tagvállalatába.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop