Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Szabadka első osztályú turisztikai hellyé lépett elő

2019.06.18.

Szabadka város turisztikai célállomásként a Kereskedelmi, Turisztikai és Távközlési Minisztérium bizottságának határozatával első osztályú turisztikai hellyé lett minősítve.

12756_1.jpg

Szabadka város Közigazgatása Szabadka város Idegenforgalmi Szervezetével együttműködve az illetékes minisztériumtól kérte a turisztikai hely minősítését. A Kereskedelmi, Turisztikai és Távközlési Minisztérium minősítő-bizottsága elvégezte a rendelkezésre álló hároméves idegenforgalmi adatok (mennyiségi mutatók) értékelését, megállapította a kommunális, közlekedési és turisztikai infrastruktúra és idegenforgalmi felépítmény kiépítettségével kapcsolatos tényállást (minőségi mutatók) a Szabadka város területén tartott terepszemle során.

Az első osztályú turisztikai hely jogállásának megszerzésével településünk a Szerb Köztársaságban az elsőbbséget élvezők közé kerül a turisztikai beruházások során. Ez a tény mindenképpen jobb helyzetbe juttatja ezt a célállomást a térség idegenforgalmi térképén, csakúgy, mint a turisztikai beruházások tekintetében.

A Szerb Köztársaságban Szabadka mellett első osztályú turisztikai hellyé van besorolva Belgrád, Újvidék, Niš, Zlatibor és Vrnjačka Banja.

 

 

Média Központ és Protokoll
024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek
Sportegyesületek
Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Helyi Adóügyi Titkárság
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia