Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Események

Megemlékezés a biodiverzitás védelmének világnapjáról

2019.05.22.

A Palicsi- és a Ludasi tavak biodiverzitása megóvásának PR projekt-kampánya keretében ma megemlékeztek a biodiverzitás védelmének világnapjáról, mégpedig a szabadkai Naša radost IKEI előkészítős tagozata gyermekeinek a szabadkai városi szennyvíztisztítónál tett látogatásával. Az említett projekt jelentős beruházásai mellett a tevékenység nagyon fontos részét képezi a közösség tudatformálása a környezetvédelem jelentőségéről.

12633_1.jpg

Mivel a fiataloké a jövő, ökológiai meseházat rendeztek A víz nélkül nincs élet címmel, hogy a legkisebbek körében a környezetvédelem fontossága szórakoztató, egyben oktató módon tudatosuljon.

A tóval, a madarakkal és a tiszta víznek a teljes ökológiai rendszer egészségére gyakorolt hatásával kapcsolatos témák mellett a gyermekek megismerhették, miként tisztítják a vizet, milyen, amikor megérkezik, és milyen, amikor távozik a szennyvíztisztítóból.

A biodiverzitás védelmének világnapjáról világszerte május 22-én emlékeznek meg, miután az Egyesült Nemzetek Szervezete 1992-ben Rio de Janeiróban ezt a napot jelölte ki arra, hogy világszerte emlékeztessék a közvéleményt a Föld élővilágának veszélyeztetettségéről és megóvásának fontosságáról.

 

 

kandidatura

Népszámlálás

Izbori za članove nacionalnih saveta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságSzabadka város fejlesztési tervePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop

Free Robux

festivals("$this->lg"); ?>