Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Események

Megtartották a 6. likai prélót

2019.02.23.

A likaiak Lika Egyesülete ma a Spartak étteremben megtartotta a 6. likai prélót. Ebből az alkalomból megemlékeztek arról is, hogy a likaiak 100 évvel ezelőtt, az I. világháború után települtek ebbe a térségbe. A rendezvényt Miloš Borjan, az egyesület elnöke nyitotta meg, majd Srđan Samardžić, a Városi tanács turizmusért, beruházásokért és nemzetközi kapcsolatokért felelős tagja köszöntötte az egybegyűlteket.

12441_1.jpg

Mint azt Srđan Samardžić kiemelte, az önkormányzat felismerte az ilyen összejövetelek jelentőségét, amelyek célja egy nép szokásainak és kultúrájának a megőrzése egy olyan sok kultúrájú közösségben, mint amilyen Szabadka.

A gazdag szórakoztató műsorról a belgrádi Krajina ME, a szentfülöpi Marko Orešković ME és az egyesület irodalmi szakkörének a tagjai gondoskodtak. Az idén sem maradt el a hagyományos tombola.

A likaiak egyesülete úgy döntött, hogy idén a jegy- és tombola-eladásból származó bevétel egy részét a banstoli Blaga Marija templom építésére adományozzák.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop