Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Események

Palicson megtartották a 2. Bormaratont

2018.09.22.

Palicson ma második alkalommal rendezték meg a Bormaratont. A félmaraton távú Borfutamban és az élvezetek Futamában 14 ország 700 versenyzője vett részt, akik a szőlőkben futottak és a legjobb palicsi borászatok boraival frissítették fel magukat. A Borfutam abszolút győztese a belgrádi Vida Medić lett, míg a férfiak mezőnyében az ugyancsak belgrádi Milanko Pušičić végzett az első helyen.

12146_1.jpg

A maratonra versenyzők érkeztek Las Vegasból, Seattle-ből, Brazíliából, Kazahsztánból, Oroszországból és Nagy-Britanniából. Közülük sokan először jártak Szerbiában, és minden résztvevő meggyőződhetett róla, hogy a Bormaraton a legvidámabb bor- és sportrendezvény a térségben.

A Bormaratonnak külön varázst biztosítottak a kosztümbe öltözött futók, így a háromtagú zsűrinek nehéz dolga volt a sok kreatív és érdekes kosztüm kiválasztani a legjobbat.

A versenyt követően minden látogató és futó folytathatta a borkóstolást és megkóstolhatta a helyi ételkülönlegességeket, a kiváló szórakozásról pedig a szabadkai Perpetuum mobile együttes gondoskodott.

Ismert sommelierek tartottak borműhelyeket, a parkban pedig hordógörgető versenyt rendeztek, az ügyesebbek pedig egy teli pohár borral futhattak, akik nagy szurkolást és vidámságot váltottak ki a nézők körében.

A Bormaraton egyedülálló rendezvény, amely szórakoztató módon kapcsolja össze a sportot, a bort, a gasztronómiát és a zenét, működésbe hozva az összes érzékszervet, amiről a következő évi meghívóként szolgáló fényképek is tanúskodnak.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop