Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Események

Megtartották a Télapó-futást

2017.12.09.

Palicson ma több mint ezer különböző korosztályú résztvevővel tizenkilencedik alkalommal rendezték meg a hagyományos Télapó-futást.  A tavalyitól eltérően, amikor a futásnak jótékonysági jellege volt, idén nem volt nevezési díj, az egyetlen feltétel a Télapó-kosztüm vagy –sapka volt.

11517_1.jpg

- Örülünk, hogy ebben a gyönyörű, napsütéses időben ilyen sok futót láthatunk, hogy sokan családdal együtt jöttek eltölteni ezt a délelőttöt – mondta Horvát Tímea alpolgármester a rajt kihirdetésekor.

A Palicsi-tó körüli pályán futottak az utat mutató és a menetet vezető nagy rénszarvas nyomában. Minden Télapó megnyerte a futamot, illetve azok a versenyzők, akik egy óra alatt tették meg a távot. A futás emlékére minden résztvevő érmet kapott.

A Vigadó teraszán téli és ünnepi témájú gyermekrajz-kiállítást nyílt, a legkisebbek számára pedig kreatív műhelyeket szerveztek.

A Télapó-futás szervezői a Palics Park vállalat, a palicsi Paligo Palus Ultramaraton Egyesület, a palicsi Helyi Közösség és Szabadka Városa voltak.

 

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop