Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Események

A szabadkai diákok sikere a Szerbia Európa ritmusában elnevezésű versenyen

2017.06.26.

A Szerbia Európa ritmusban elnevezésű versenyen, amely vasárnap, június 25-én volt megtartva Zomborban, 20 szerbiai város konkurenciájában a szabadkai lányok 32 pontot szereztek és így a niši versenyzőkkel osztották az első helyezést. A városunkat képviselő lányok: Mina Stanković, Maša Čegar, Jaksa Nikolett, Ződi Eleonóra, Maronka Henrietta, Meznerić Enikő és Aleksandra Ziđarev kiváló szereplésükkel, táncokkal és énekekkel mutatták be Portugáliát.

11169_1.jpg

– A szabadkai lányok, akik Szabadka Város Önkormányzatától kaptak támogatást, szorgalmasan gyakoroltak, kiválóan szerepeltek, és remek eredményt értek el. De a verseny szabályzata értelmében, ha két város azonos pontszámot ér el, – közülük az kap jobb helyezést, amely a házigazda várostól több pontot kapott, s így jövőre a Szerbia Európa ritmusában versenynek Niš város ad majd otthont – mondta el Miroslava Babić, a városi tanács művelődési ügyekkel megbízott tagja.

Ezen a versenyen Szabadka a zsűritől 14, Niš pedig 17 pontot kapott. A nézők SMS üzenetben küldött szavazatai alapján pedig Szabadka 18, Niš 15 pontot ért el.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop