Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Tarka színekben a Szabadság tér és a húsvéti tojás

2017.04.13.

A küszöbönálló húsvéti ünnepek alkalmából ma a Szabadság téren Szabadka Város szervezésében megtartották a Húsvét küszöbén – színes képzelet elnevezésű rendezvényt. Az eseményen részt vehetett minden gyermek, aki szerette volna színessé tenni Szabadka főterét és azt a nagy, hungarocellből készült tojást, amelyet a Masterplast cég ajándékozott ebből az alkalomból.

10967_1.jpg

Miroslava Babić, a Városi Tanács művelődésért felelős tagja ebből az alkalomból kijelentette, hogy a húsvét az egyik legnagyobb keresztény ünnep, a tojás pedig a születés és az élet jelképe.

- A húsvét küszöbén – színes képzelet elnevezésű rendezvénnyel szeretnénk megörvendeztetni legfiatalabb polgártársainkat, s bevezetni őket a küszöbönálló ünnepekbe. A gyermeki képzelet az ötletek kifogyhatatlan tárháza, s minden gyermeknek lehetőséget kell kapnia, hogy kiteljesítse kreativitását. Ezért biztosítottunk ma városunk legkisebbjei számára filctollakat és színeseket, hogy kiszínezzék a húsvéti tojást  és a Szabadság teret – mondta Miroslava Babić.

10967_2.jpg

Köszönetet mondott a Naša Radost Iskoláskor Előtti Intézménynek, a Zajedno Egyesületnek és a Kolevka Gyermekotthonnak a részvételért, majd minden szabadkainak azt kívánta, hogy a küszöbönálló ünnepeket családi körben, szeretetben, boldogságban és békében töltsék el.


Választások 2020
Média Központ és Protokoll
024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
RENDKÍVÜLI HÍREK
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek
Sportegyesületek
Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Helyi Adóügyi Titkárság
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop