Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Események

Megünnepelték az egészség világnapját

2017.04.07.

Az Egészségügyi Középiskola és a Matko Vuković Általános Iskola tanulói nyerték meg a Mit tudsz az egészségről - mit tudsz a Vöröskeresztről? elnevezésű versenyt, s ezzel jogot szereztek a tartományi szemlén való részvételre, amelyet Újvidéken rendeznek meg április második felében. A versenyt az egészség világnapja alkalmából szervezték meg, immár 38. alkalommal, a cél pedig az egészség és az egészséges életmód népszerűsítése, az egészség megóvása már a legkisebb kortól kezdődően, továbbá az emberi értékek és a szolidaritás népszerűsítése.

10960_1.jpg

Ilija Đukanović, a Városi Tanács szociális védelemért és egészségügyért felelős tagja a verseny megnyitásakor emlékeztetett rá, hogy az idén április 7-ét, az egészség világnapját a Depresszió – gyere beszélgessünk jelmondat jegyében ünnepeljük.

- Ezek a kampányok a múltban és a jelenben is a polgárok jobb tájékoztatását szolgálták, ami felöleli az előadások, tanácsadások, képzések és a sajtókampányok egész sorát – emelte ki Ilija Đukanović.

A tudásfelmérőbe Szabadkáról négy általános és öt középiskola kapcsolódott be. Az akció célja ezúttal az volt, hogy felhívja a figyelmet az egészséges táplálkozás, a mozgás, a nemdohányzás jelentőségére, a felelős alkoholfogyasztásra és általában az egészség előmozdításának a fontosságára. A versenyen jelen volt Nataša Aleksić, a Városi Tanács oktatásért felelős tagja is.

10960_2.jpg


Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop