Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Események

Megtartották az Expressz 2017 Nemzetközi Tudományos Konferenciát

2017.03.31.

A Városházán megtartották az Expressz 2017 elnevezésű hagyományos, sorrendben 9. Nemzetközi Tudományos Konferenciát az energiahatékonyságról és a megújuló energiaforrások hasznosításáról.

10949_1.jpg

A jelenlevőket Horvát Tímea alpolgármester köszöntötte, kiemelve, hogy az önkormányzat támogatja a konferencia megrendezését, mivel a megújuló energiaforrások hasznosítása összhangban áll a fenntartható fejlődés alapelveivel.

- A fenntarthatóság szempontjából ezek az energiafajták döntő fontosságúak, s figyelmet kell fordítanunk arra is, hogy ezeknek az energiaforrásoknak a hasznosításával új munkahelyeket is teremthetünk. A gazdaság számára nem mindegy, hogy milyen forrásokból nyeri az energiát, nekünk pedig az a célunk, hogy a megújuló energiaforrások mind nagyobb szerepet kapjanak mindennapjainkban – mondta Horvát Tímea.

Az Expressz 2017 Nemzetközi Tudományos Konferenciát a Vajdasági Magyar Mérnökök Egyesülete szervezte, a vendégek és a tudósok a következő országokból, városokból érkeztek: Lengyelország, Szlovákia, Bosznia és Hercegovina, valamint Niš és Belgrád.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop