Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Felújították a Zágráb utcát

2017.03.30.

Predrag Radivojević, az Útügyi, Várostervezési és Lakásüzemeltetési Közvállalat igazgatója, Sánta Csaba, a Vízművek és Csatornázási KKV beruházási és fejlesztési igazgatója és Vukoslav Vukoslavović, a Vojput Társaság építési igazgatója ma bejárták a Zágráb utcát, amelyben felújították az útburkolatot, kijavították, illetve kicserélték a lefolyókat és lefolyórácsokat, valamint teljesen felújítottak két vízvezeték-elágazást és -szerelőaknát. A 330 méteres szakaszon a munkálatokat a Szerbia Utai Közvállalat finanszírozta mintegy 6 millió dináros ráfordítással.

10945_1.jpg

Predrag Radivojević a sajtó képviselőinek elmondta, hogy a Szerbia Utai Közvállalattal együttműködve újították fel a Zágráb utcát, amely a II. B osztályú országos út egy részét képezi. Eltávolították a régi és beépítették az új kopóréteget egy 6 cm vastag polimer bitumen réteggel, amely nagyobb tartósságot szavatoló új technológiának számít.

Mint mondta, elvégezték a lefolyóaknák és –rácsok cseréjét és az új útburkolati jelek felfestését.

Az útügyi közvállalat a munkálatok kivitelezése alatt biztosította a közlekedési szignalizáció terveit, a Vízművek és Csatornázási KKV elvégezte a csomópontok felújítását az utca elején és végén, ami a helyi közvállalatok jó együttműködését példázza. Megdicsérném a Vojputot is, amely rekordidő, három nap alatt készült el a munkálatokkal, mondta Radivojević, majd hozzátette, hogy a 6 millió dinár értékű munkálatokat a 330 méteres szakaszon a Szerbia Utai KV finanszírozta.10945_2.jpg

Sánta Csaba elmondta, hogy a Vízművek a beruházás keretében felújított két vízvezeték-elágazást illetve elhasználódott szelepet a magisztrális nyomócsövön, valamint elvégezték az acélcsövek egy részének a cseréjét, ahol rejtett vízveszteséget észleltek.

Reméljük, hogy az elkövetkező húsz évben ezt az elágazást nem kell megbolygatnunk, s hogy a környéken zavartalan lesz a vízellátás - mondta Sánta Csaba.

Vukoslav Vukoslavović többek között megdicsérte a helyi önkormányzatot, a közlekedésrendészetet és a közvállalatokat a jó koordinációért, ami hozzájárult a munkálatok ilyen gyors kivitelezéséhez.

10945_3.jpg

Választások 2020
Média Központ és Protokoll
024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
RENDKÍVÜLI HÍREK
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek
Sportegyesületek
Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Helyi Adóügyi Titkárság
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop