Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Angio-termet kap a Közkórház

2017.03.30.

Dr. Zoran Gojković tartományi egészségügyi titkár, Pásztor István, Vajdaság AT Képviselőházának elnöke, Bogdan Laban, Szabadka polgármestere és dr. Slobodan Puškar, a Közkórház megbízott igazgatója ma megtekintették a júniusig elkészülő angio-terem helyiségeit, valamint az új tüdőosztályt, amely az év végére fogadja az első betegeket.

10944_1.jpg

Zoran Gojković ebből az alkalomból kijelentette, hogy a tartományi Kormány idén a szabadkai Közkórházba több mint 100 millió dinárt ruház be. A tervekben szerepel a munkálatok befejezése és a tüdőosztály áthelyezése az immár 150 éves épületből, emellett pedig a Közkórház mintegy 10 millió dinárt fordíthat a szükséges gyógyászati felszerelés beszerzésére.

Pásztor István kiemelte, hogy jelentősek ezek a beruházások a Közkórházban, mivel javítják az egészségügyi szolgáltatások színvonalát. A Közkórház majdani egészségügyi szolgáltatásai terén minőségi előrelépést fog jelenteni az angio-terem, amely Zombor és Nagybecskerek mellett Szabadkát a három ilyen jellegű vajdasági regionális központ szintjére emeli.  

Slobodan Puškar hangsúlyozta, hogy az új beruházások hozzájárulnak a betegek gyorsabb és színvonalasabb ellátásához, s hogy az új angio-terem teljesen új minőséget jelent az akut miokardiális infarktus gyógyításában, hiszen az év közepétől ezeket a betegségeket világszintű ellátással kezelik.

Média Központ és Protokoll
024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek
Sportegyesületek
Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Helyi Adóügyi Titkárság
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia