Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Események

Szabadka az idén is csatlakozik A föld órája elnevezésű világméretű környezetvédelmi akcióhoz

2017.03.24.

Szombaton, március 25-én helyi idő szerint 20 óra 30 perckor világszerte emberek százmilliói, 24 időzónában egy órára lekapcsolják a fényeket, a WWF környezetvédelmi világszervezet által kezdeményezett A föld órája elnevezésű akció keretében.

10932_1.jpg
Szabadka Város Önkormányzata az idén is csatlakozik az akcióhoz, és szombaton 20 óra 30 perckor lekapcsolja a Városháza díszvilágítását.

A föld órája kezdeményezést 2007-ben indította a szervezet Sydney-ben, és Szerbia már 2009-ben csatlakozott az akcióhoz.

Tavaly az akcióban 178 ország vett részt. Szerbiában 85 város, 180 iskola, 92 civil szervezet és 75 cég csatlakozott a megmozduláshoz.

Tudatában vagyunk annak, hogy a klímaváltozás okozta szélsőséges időjárási viszonyok miatt egyre gyakoribbak az árvizek, földcsuszamlások, erdőtüzek és aszályok. Ezért mindennapjainkban is gondot kell viselnünk környezetünkről, csökkentenünk kell ökológiai lábnyomunkat, illetve enyhítenünk kell az életmódunknak a természetre gyakorolt hatását.

Felhívjuk Szabadka lakóit, intézményeit és szervezeteit, hogy március 25-én szombaton oltsák le a fényeket, és kapcsolódjanak  be A föld órája akcióba!

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop