Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Labdák a Körzeti Labdarúgó Szövetség klubjainak

2017.03.13.

A Városházán ma futball-labdákat adtak át a szabadkai Körzeti Labdarúgó Szövetséghez (KLSZ) tartozó kluboknak. Az eseményen jelen volt Bogdan Laban, Szabadka polgármestere és Nemanja Simović, a Városi Tanács sportért és ifjúságért felelős tagja is. Összesen 174 Select típusú labdát adtak át a Vajdasági Labdarúgó Szövetség (VLSZ) által biztosított eszközökből. A 62 körzeti rangú klub képviselői Nemanja Simovićtól, a VLSZ elnökétől és Nenad Nikolićtól, a VLSZ alelnökétől és a szabadkai KLSZ elnökétől vették át a futball-labdákat.

 10904_1.jpg

– Laban polgármester a Városháza Dísztermében jelen levőknek elmondta, hogy kevés város van, amely ilyen sok labdarúgó egyesülettel dicsekedhet a különböző rangú bajnokságokban.

Ez elsősorban önöknek, sportmunkásoknak köszönhető, mi pedig önkormányzatként mindent megteszünk, hogy megkönnyítsük önöknek ezt a munkát – emelte ki Bogdan Laban.

Épp ma fejeződtek be a munkálatok a Városi Stadionban az új reflektorok felszerelésén, a hét végén pedig megtörtént a próbaüzemeltetésük is, mondta a polgármester, majd bejelentette, hogy a Philips cég szakemberei a napokban végzik el a reflektorok beállítását a pálya szabályos megvilágítása érdekében.

10904_2.jpg

– Hiszem, hogy ígéretünkhöz híven március végéig használatba bocsátjuk a reflektorokat – hangsúlyozta Bogdan Laban, majd hozzátette, hogy a Városi Stadion esetében most szerzik be a szükséges dokumentációt az új atlétikai tartán pálya megépítéséhez.

Bogdan Laban megköszönte a szerb és a vajdasági Labdarúgó Szövetségnek, hogy Szabadka is azok közé a városok közé került, amelyek ebben a támogatásban részesülnek. Mint mondta, reméli, hogy a Spartacus Labdarúgó Klubnak sikerül kiharcolnia a rájátszást, így polgártársainak esti időpontban nézhetnének mérkőzéseket a legjobb hazai klubokkal.

Dragan Simović többek között elmondta, hogy a labdák beszerzéséről a múlt év végén döntött a Vajdasági Labdarúgó Szövetség Végrehajtó Bizottsága. Úgy határoztak, hogy a körzeti labdarúgó szövetségeknek, valamint Újvidék Városi Labdarúgó Szövetségének tervezett sporttevékenységeik megvalósításához pénzügyi támogatásként pénzt utalnak át futball-labdák vásárlására az adott labdarúgó szövetségek klubjai számára.  


Választások 2020
Média Központ és Protokoll
024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
RENDKÍVÜLI HÍREK
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek
Sportegyesületek
Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Helyi Adóügyi Titkárság
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop