Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Szerződés-aláírás az építési telek elidegenítéséről

2017.03.08.

A Városházán aláírták a szerződést egy 1,8 ha területű építési telek elidegenítéséről a kisbajmoki Ipari Övezetbe. A szerződést Szabadka Város nevében Bogdan Laban polgármester, a 4 Cam cég újvidéki részlege nevében pedig annak törvényes képviselője, az olaszországi Caminada vállalat tulajdonosa, Aldo Alessio Caminada írta alá. A szerződést a polgármesternek a nyilvános licitációt követően a Szabadka Város köztulajdonában levő építési telek elidegenítéséről hozott határozata alapján írták alá. A telek szerződésben foglalt adásvételi ára 23.347.869 dinár.

10894_1.jpg

Bogdan Laban polgármester ebből az alkalomból kijelentette, hogy az olasz befektető a kisbajmoki Ipari Övezetben gyárcsarnokot épít és a teljes beruházás megvalósítását követően 120 embernek ad munkát.

Laban polgármester leszögezte, hogy ez nagyon fontos nap városunk számára, de az elkövetkező időkben a szabadkai önkormányzat számára kiemelten fontos feladat lesz folyamatosan dolgozni az új munkahelyek megnyitásán.  

Aldo Alessio Caminada bejelentette, hogy a beruházás első üteme keretében egy 2.200 négyzetméteres termelőrészleget szándékozik megépíteni műanyag-elemek gyártására, 25 munkás alkalmazásával.

10894_2.jpg
A termelőrészlegeket az elkövetkező időszakban szeretnénk 10.000 négyzetméterre bővíteni, s a már meglevő ügyfelünk az Ametek mellett szeretnénk együttműködést kialakítani a Dunkermotoren céggel, amely ugyancsak a kisbajmoki Ipari Övezetben működik.

A kisbajmoki Ipari Övezetben található építési telek licitációját 2017. február 7-én tartották. Egy jelentkező volt, a 4 Cam cég újvidéki részlege, amely eleget tett a törvényes feltételeknek. Az építési telkek megszerzéséről, elidegenítéséről és bérbe adásáról, valamint az építési telek bérleti jogának tulajdonjoggá való átváltásáról szóló rendelet értelmében a licitálással elfogadott ár a kikiáltási ár, vagyis a becsült piaci ár, ami 23.347.869 dinár.
 

Választások 2020
Média Központ és Protokoll
024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
RENDKÍVÜLI HÍREK
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek
Sportegyesületek
Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Helyi Adóügyi Titkárság
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop