Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

A palicsi szennyvízcsatorna-bekötési nyilatkozatok aláírása

2017.01.19.

Emlékeztetjük a palicsi lakosokat, hogy folyamatban van azoknak a nyilatkozatoknak a begyűjtése, melyekkel jelezhetik, hogy csatlakozni kívánnak a leendő szennyvízcsatorna-hálózatra, melynek építését 2017. közepére tervezik, a Palicsi-tó és a Ludasi-tó biológiai sokszínűségének védelmére irányuló és a németországiKfW Bank által finanszírozott projekt keretében.

10771_1.jpg

Külön szeretnénk figyelmeztetni a nyaralók és a téli hónapokban nem használt építmények tulajdonosait, illetve azokat az ingatlantulajdonosokat, akik nem az adott épület címén vannak bejelentve és postai úton még nem lettek értesítve, hogy e kérdésről szíveskedjenek a Palics Helyi Közösségnél vagy a szabadkai Vízművek és Csatornázási KKV-nál tájékozódni.

Ahhoz, hogy biztosítva legyenek a pénzeszközök a szennyvízcsatorna-hálózat építéséhez, a palicsi lakosoknak nyilatkozniuk kell arról, hogy csatlakozni kívánnak-e a csatornahálózatra.

Amennyiben a polgárok csatlakozni szeretnének a csatornahálózatra, erről legkésőbb 2017 januárjának végéig nyilatkozniuk kell.

A nyilatkozattételhez szükséges nyomtatvány beszerezhető a Palics Helyi Közösségben, illetve letölthető аz önkormányzat vagy a szabadkai Vízművek és Csatornázási KKV honlapjáról, a következő címeken: (www.subotica.rs/index/page/id/10737/lg/cp ; http://vodovodsu.rs/7-Vazne-Informacije/1061-OBAVESTENJE-O-IZGRADNJI-BUDUCE-KANALIZACIONE-MREZE-NA-PALICU ).

A kitöltött és aláírt nyilatkozatokat a polgárok elküldhetik postán (a postaköltségek megtérítve), vagy benyújthatják személyesen is a Palics Helyi Közösségben, vagy a  szabadkai Vízművek és Csatornázási KKV-nél.

RENDKÍVÜLI HÍREK
Média Központ és Protokoll
024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Helyi Adóügyi Titkárság
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop