Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Újévvárás Goca Tržannal, keringővel és tüzijátékkal

2016.12.31.

Szabadka Város szervezésében a város főterén Goca Tržan popénekesnő társaságában, keringővel és látványos tűzijátékkal mintegy négyezer szabadkai köszöntötte az új, 2017-es esztendőt.

10748_6.jpg

A hideg idő ellenére a közönség több mint két órán át élvezte Goca Tržan régi és új slágereit. Az énekesnőt remekül kísérte állandó zenekara, aki szilveszter éjszakáján más előadók legnépszerűbb pop-, rock- és folk-slágereivel is szórakoztatta a publikumot.

A koncert során a neves énekesnő arra kérte a város főterén szilveszterezőket, hogy a legvidámabb éjszakán személyes példáját követve a kivetítőn feltüntetett segélyszámokra mobil telefonjaikról küldjenek SMS-t, ezzel is támogatva azokat a szabadkaiakat, akiknek súlyos betegség miatt segítségre van szükségük.

Éjfélkor Strauss hagyományos Kék Duna keringője mellett városunkban még sosem látott, ötperces tűzijátékkal köszöntötték az újévet. A Szabadság téren a polgárokkal együtt szilveszterezett Bogdan Laban, Szabadka polgármestere is.

10748_7.jpg

A rendkívül jó hangulatot és a 2017-es újévvárást az tette még élvezetesebbé, hogy a közönség számára kijelölt területen, ahova tilos volt bevinni fém- és üveg göngyöleget, illetve pirotechnikai eszközöket, egyetlenegy petárda sem durrant, s nem történt semmilyen incidens sem.

A kitűnő zene mellett a polgárok a Winterfest téli vásár standjain forralt borral, illetve teával melegíthették fel elgémberedett tagjaikat.

10748_8.jpg

Pénteken, december 30-án 20 órai kezdettel a Városháza nagy tanácstermében remek újévi hangversenyt adott a Vajdasági Kamarazenekar.

A műsorban szerepeltek Strauss megkerülhetetlen keringői, polkái, de több film zenéje is felcsendült a világ legismertebb újévi-karácsonyi szerzeményeivel együtt. A koncert szólistái Pamela Kiš Ignjatov szoprán és Mirna Radulović, a Szerbia Legjobb Hangja verseny győztese volt.  A hangversenyen Paskó Csaba vezényelt.

10748_9.jpg

A Vajdasági Kamarazenekar tagjai a Belgrádi Filharmónia, az Újvidéki Operaház és a Vajdasági Szimfonikus Zenekar tagjai is egyben.  

RENDKÍVÜLI HÍREKMédia Központ és Protokoll
Helyi Adóügyi TitkárságPanonreg

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop