Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Fogadás a sajtó képviselői számára

2016.12.29.

Bogdan Laban, Szabadka polgármestere és Bunford Tivadar, a Városi Képviselő-testület elnöke ma a Városháza Média Központjában az új év alkalmából hagyományos fogadáson köszöntötte a városunkban működő sajtóházak újságíróit, kameramanjait, operatőreit, fő- és felelős szerkesztőit, valamint igazgatóit.

10746_1.jpg
Laban polgármester megköszönte a sajtóházak képviselőinek az együttműködést és azt, hogy tényszerűen tájékoztatták a polgárokat az önkormányzat munkájáról.

- Szeretném, ha jövőre is úgy dolgoznánk, mint eddig, hogy a szólásszabadságot, a gondolati és véleményszabadságot helyesen alkalmazzuk – mert ha létezik szabadság, akkor felelősségnek is léteznie kell. Önökön és rajtunk a felelősség, hogy helyes dolgok jelenjenek meg, hogy ne legyenek féligazságok, ne fabrikáljanak igazságokat, hanem a valót közöljék, úgy, ahogy van. Ez mindannyiunk közös feladata – mondta Bogdan Laban.

Bunford Tivadar az újságíróknak megköszönte az idejekoráni és objektív tájékoztatást.

- Mindannyian tudjuk, hogy csak az történt meg, amiről önök beszámoltak, hírt adtak. Nagyon fontos, hogy ez objektív legyen – mondta Bunford Tivadar.

A polgármester, a Városi Képviselő-testület elnöke, Horvát Tímea alpolgármester és Veljko Vojnić testületi elnökhelyettes a sajtó képviselőinek jó egészséget és sok sikert kívánt az új, 2017. esztendőben.

Választások 2020
Média Központ és Protokoll
024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
RENDKÍVÜLI HÍREK
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek
Sportegyesületek
Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Helyi Adóügyi Titkárság
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop