Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Palicson megkezdték a csatornahálózatra való csatlakozásról szóló nyilatkozatok aláírását

2016.12.27.

Palicson a Vigadó kongresszusi termében megtartott gyűlésen ismertették a polgárokkal a majdani csatornahálózatra való csatlakozás feltételeiről. A település csatornahálózatát a Palics/Ludas biodiverzitásának megőrzését szolgáló projekt keretében építik meg a német KfW bank finanszírozásával.  A Palics és Szabadka számára egyaránt fontos projekt jelentőségéről, illetve a tervezett munkálatokról a polgárokat a Város, a palicsi Helyi Közösség, az Útügyi, Várostervezési és Lakásüzemeltetési Közvállalat  és a szabadkai Vízművek és Csatornázási KKV képviselői tájékoztatták.

10736_1.jpg

A Palics település nagyobb részét felölelő csatornahálózat kiépítése a tervek szerint 2017 közepén kezdődik. A munkálatok kezdete előtt Palics polgárainak alá kell írniuk a nyilatkozatot, amely lehetővé teszi számukra, hogy kedvező feltételekkel csatlakozhassanak rá a majdani csatornahálózatra. Ez azt jelenti, hogy a csatlakozási díj 27.021,38 dinár lesz, 20 százalékos kedvezményt kapnak, ha előre befizetik a teljes összeget, illetve a csatlakozási díjat 24 részletben is törleszthetik.

A csatlakozási díj jóval alacsonyabb a piacinál, mivel a projekt rendkívül jelentős mind a helybeliek, mind a Város, mind pedig Palics turisztikai fogadóállomásként történő fejlesztése szempontjából. Ezek a feltételek változatlanok maradnak mindazok esetében, akik idejekorán aláírják a csatlakozási szándékról szóló nyilatkozatot.

Palics polgárai nagy érdeklődést tanúsítottak a kezdeményezés iránt és többen már a polgárok gyűlését követően aláírták a nyilatkozatot.

Azoknak a palicsiaknak sem kell izgulniuk, akik nem vettek részt a gyűlésen, mert a nyilatkozatot postán is kiküldik, emellett felvehetők a palicsi Helyi Közösség épületében, valamint a szabadkai Vízművek és Csatornázási KKV-ben.

A kitöltött és aláírt nyilatkozatokat postai úton (postaköltség fizetve) küldhetik vissza, de leadhatják a palicsi helyi közösségben, illetve a szabadkai Vízművek hivatalos helyiségeiben.

A tervezett csatornahálózat térképe megtekinthető a palicsi Helyi Közösség épületében, a Vízművek és Csatornázási KKV honlapján (www.vodovodsu.rs), valamint Szabadka Város hivatalos honlapján (www.subotica.rs).

A Palics/Ludas biodiverzitása megőrzésének projektjéről a polgárok a jövőben minden információt megkaphatnak Szabadka Város hivatalos honlapján (www.subotica.rs) is.

10736_2.jpg

Választások 2020
Média Központ és Protokoll
024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
RENDKÍVÜLI HÍREK
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek
Sportegyesületek
Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Helyi Adóügyi Titkárság
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop