Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Megnyílt a NIS Petrol Puškin téri új benzinkútja

2016.12.20.

A NIS Társaság a cég és a városvezetés képviselőinek a jelenlétében átadta rendeltetésének a NIS Petrol Szabadka 2 jelzésű modernizált töltőállomását. A NIS Petrol kiskereskedelmi hálózatának felújított Puškin téri töltőállomását jelképesen, szalagátvágással helyezte működésbe Aleksej Černikov, a NIS kereskedelmi igazgatója és Bogdan Laban, Szabadka polgármestere.

  10715_1.jpg
Černikov ebből az alkalomból kijelentette, hogy Szerbiában a NIS rendelkezik a legnagyobb benzinkút-hálózattal. Fogyasztói számára szeretne még jobb, még színvonalasabb szolgáltatásokat nyújtani, ezért a cég stratégiai célja a fejlesztésbe való szüntelen beruházás. Megköszönte Bogdan Laban polgármesternek az önkormányzat támogatását, majd hozzátette, hogy a modern benzinkút a NIS hűséges vásárlóit kívánja szolgálni.
 
Laban polgármester elégedetten állapította meg, hogy a NIS cég a kiskereskedelmi hálózatának korszerűsítése keretében az újonnan átadott benzinkút mellett a városunkban található kiskereskedelmi egységek helyén december folyamán megnyitotta a NIS Petrol korszerűen felszerelt kisbajmoki és palicsi benzinkútját.

- Belgrád után Szabadka az ország második olyan városa, amelyben megnyíltak a NIS Petrol ilyen korszerű kiskereskedelmi létesítményei. Városunk alig két és fél hónapja logisztikai támogatásával a NIS-szel közösen látott hozzá a projekt megvalósításához.  Nagyon rövid idő alatt épültek meg a létesítmények, amelyekkel Szabadka méltán büszkélkedhet. Ugyanakkor a NIS Petrol felújított kiskereskedelmi létesítményeiben új munkahelyek is nyíltak. A foglalkoztatottak száma 20 százalékkal nőtt, így bizonyos számú szabadkai jutott munkához. Ez mindannyiunk számára rendkívül jelentős, mivel minden új munkahely különösen értékes. Remélem, hogy a NIS a jövőben folytatja Szabadka Város területén a kiskereskedelmi létesítmények felújításához, amihez ismét biztosíthatjuk a logisztikai támogatást - hangsúlyozta Bogdan Laban.

Az új benzinkutat a legkorszerűbb műszaki követelményekkel és a környezetvédelmi előírások szigorú tiszteletben tartásával építették meg.

10715_2.jpg
A NIS Petrol Szabadka 2-es számú benzinkútjának ünnepélyes átadása alkalmából adományként üzemanyagot töltöttek a szabadkai Kolevka Gyermekotthon járműveibe.

Választások 2020
Média Központ és Protokoll
024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
RENDKÍVÜLI HÍREK
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek
Sportegyesületek
Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Helyi Adóügyi Titkárság
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop