Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

A 100 Tagú Cigányzenekar ragyogó koncertjei

2016.12.16.

A budapesti 100 Tagú Cigányzenekar egy része a Városháza képviselő-testületi nagytermében kivételes koncertet adott.  A zeneművészetben egyedülálló módon a zenekar elbűvölte a közönséget a sokoldalú repertoár mesteri kivitelezésével. A műsoron a hagyományos cigányzene mellett a klasszikusok legnagyobbjainak, köztük Liszt, Brahms és Bizet legnépszerűbb műveit szólaltatták meg - a karácsonyi és újévi ünnepek hangulatában.

10708_1.jpg

Az első, rövidebb műsorszámot követően Bunford Tivadar, a Városi Képviselő-testület elnöke mondott rövid beszédet. Kiemelte, hogy nehéz év volt a 2016-os esztendő, de eredményes is egyben, s hogy a következő év kihívásokkal lesz tele.

– Az elmúlt időszakban jó együttműködést alakítottunk ki a tartományi és a köztársasági szervekkel, de fontos, hogy továbbra is jó, partneri viszonyokat ápoljunk, mivel csak közös erővel érhetünk el igazi sikereket. Nyitottak vagyunk az együttműködésre mind az állami szervekkel, mind pedig a vállalkozókkal és a cégtulajdonosokkal, mert a közösség erősítése érdekében legnagyobb feladatunk az önkormányzat hatékony működésével erősíteni városunk gazdasági potenciáljait – mondta Bunford Tivadar.

10708_2.jpg
A Képviselő-testület elnöke beszéde végén Szabadka Városa és a maga nevében polgártársainknak kellemes karácsonyi ünnepeket, 2017-re pedig sok boldogságot, sikert és jó egészséget kívánt.

A Városházán megtartott koncertet követően a 100 Tagú Cigányzenekar, amelyet joggal neveznek Magyarország büszkeségének, mivel világszerte közel vitte a közönséghez a térség gazdag zenei örökségét, a hegedű- és cimbalom muzsikáját, amely erre a zenére jellemző. A zenekart virtuózok vezetik, akiket nagy lelkesedéssel fogadott a szabadkai Sportcsarnok közönsége az újévi gála koncerten.

  10708_3.jpg

Az öltözékükben, színeikben vizuálisan is látványos budapesti virtuózok a harmóniák, a stílusok és a ritmusok gyors váltásaival szenvedélyes, varázslatos koncerttel lepték meg a közönséget.

Választások 2020
Média Központ és Protokoll
024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
RENDKÍVÜLI HÍREK
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek
Sportegyesületek
Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Helyi Adóügyi Titkárság
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop