Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Új útburkolatot kapott a Thurzó Lajos és a Középső utca valamint a Tito marsall sugárút egy része

2016.11.15.

November elején befejeződtek a munkálatok a kisradanováci helyi közösségben, a Thurzó Lajos és a Középső utca, illetve a sétaerdei helyi közösségben a Tito marsall sugárút egy részén.  A kivitelező a szabadkai Vojput volt, a beruházó Szabadka Városa, a társfinanszírozó pedig a vajdasági Nagyberuházások Igazgatósága.

10618_1.jpg

VAT Nagyberuházások Igazgatósága nyilvános pályázatot írt ki a közlekedési infrastruktúra fejlesztésére, a közlekedésbiztonság és az utak minőségének a javítására irányuló projektek finanszírozására és társfinanszírozására. A pályázatra Szabadka Város 2016 áprilisában két projekt-javaslatot nyújtott be: Útburkolat kiépítése a kisradanováci helyi közösségben a Thurzó Lajos utca és a Középső utca egy részében, valamint Útburkolat kiépítése a sétaerdei helyi közösségben a Tito marsall sugárút egy részében elnevezéssel.  Mindkét projektet elfogadták.

A munkálatok kivitelezésére kiírt közbeszerzési eljárás sikeres befejezését követően Szabadka Városa 2016. szeptember 7-én a munkálatok kivitelezéséről két szerződést írt alá a szabadkai Vojput Rt-vel. A kisradanováci HK területén a leszerződött munkálatok értéke (áfával együtt) 7.645.828,91 dinárt, a sétaerdei helyi közösség területén pedig (áfával együtt) 3.090.512,54 dinárt tett ki.

A Thurzó Lajos és a Középső utcák egy részében megépített útburkolat hossza 325,77 méter, szélessége négy méter. A Tito marsall sugárút egy részében a megépített útburkolat hossza 135,42 méter, szélessége pedig ugyancsak 4 méter. A kivitelező a munkálatokat a szerződéses határidőn belül fejezte be.

A munkálatok pénzelése a következőképpen történt: az eszközök 80 százalékát VAT Nagyberuházások Igazgatósága, 20 százalékát pedig Szabadka Város biztosította.

Választások 2020
Média Központ és Protokoll
024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
RENDKÍVÜLI HÍREK
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek
Sportegyesületek
Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Helyi Adóügyi Titkárság
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop